ipari festék Impa Ipari festékek, Javító spray és autófényezési segédanyag impa logo

Impa Industry & Refinish

Az 1962-ben Olaszország északkeleti részének szívében, San Pietri di Felettóban alapított IMPA gyár ma az olasz festék- és lakkgyártó piac egyik meghatározó szereplője. Ez a modern vállalat már több, mint 50 éve kiváló szakmai hozzáértéssel, kreativitással és elkötelezettséggel kínál magas szintű szolgáltatásokat, és fejleszti termékeit az építőipari, az ipari, a karosszéria és a hajóipari szektorban. Az IMPA tanúsítványai az előírt kötelezettségeket felülmúlva, garantáltan igazodnak a szigorú nemzetközi szabványokhoz. Célunk a kiváló minőség elérése, amely megfelel ügyfeleink elvárásainak a környezet teljes tiszteletben tartása mellett. Az ipari és autófényezési termékcsalád számos költséghatékony megoldást kínál a műhelyek és ipari festék felhasználók részére. A hobbi és professzionális célnak is megfelelő IMPA spray termékek a legkülönbözőbb igények kielégítésére lettek tervezve.

TERMÉKCSOPORTOK

IMPA ADVANCE HT

IMPA • KOMPLEX IPARI MEGOLDÁSOK

IMPA

ADVANCE HT

Binder alapú, 1 vagy 2 komponensű ipari festékrendszer többcélú felhasználásra. Matt, selyemfényű, magasfényű, és alapozó gyanták különböző alapszínekkel színezhetők. Segítségével bármilyen RAL szín költséghatékony előállítása megoldott. Felhasználható az ipar minden területén a kereskedelmi gépjárművektől,  a fémszerkezetek korrózióvédelmére. A rendszerben nem csak ipari festék, hanem VOC kompatibilis (PU420) gyanták is megtalálhatók.

ipari festék Impa Ipari festékek, Javító spray és autófényezési segédanyag impa advance cans

BINDER ALAPÚ IPARI RENDSZER

Tudjon meg többet!

JAVÍTÓ SPRAY TERMÉKEK

IMPA

SPRAY LINE

Az Impa Spray termékek professzionális színvonalat képviselnek, nem csak profi felhasználóknak. A teljes termékcsalád magában foglalja az alapozókat, műanyag alapozókat, fillereket, rücsiket és lakkokat. Így azoknak az otthoni, hobbi felhasználóknak is tökéletes megoldást kínálnak, akik minőségi anyagokkal szeretnének dolgozni. Leginkább kisebb javításokhoz, kőfelverődések és hasonló fényezési hibák helyreállításához ajánljuk.

Spray termékek ipari festék Impa Ipari festékek, Javító spray és autófényezési segédanyag spray termekek2

HOBBI ÉS PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÁSRA

Tudjon meg többet!

REFINISH

AUTÓFÉNYEZÉSI KELLÉKANYAGOK

IMPA

REFINISH

Az Impa Refinish egy professzionális autóipari termékcsalád, amely színtelen lakkokat, gitteket, alapozókat, különböző töltőanyagokat és speciális termékeket foglal magába. Az 50 év tapasztalatával kifejlesztett költséghatékony anyagok megoldást kínálnak minden specifikus alkalmazásra. Minőségben és időtállóságban a legdrágább termékekkel is felveszik a versenyt.

Ipari festék ipari festék Impa Ipari festékek, Javító spray és autófényezési segédanyag refinish n 2

KAROSSZÉRIA TERMÉKEK

Tudjon meg többet!