IMPA SPRAY TERMÉKEK

Az IMPA Autójavító Spray Line professzionális és otthoni felhasználásra kifejlesztett termékcsalád magában foglalja az autófényezéshez szükséges anyagokat a füllertől a lakkig. A minőségi spray festékek egyszerű és gyors felhasználhatóságot tesznek lehetővé, ideális megoldást nyújtanak kisebb javítások otthoni elvégzésére is.

Impa Spray Termékek autójavító spray Autójavító spray festékek spray termekek2

IMPA SPRAY LINE - HOBBI TERMÉKEK

TREND SPRAY 

színtelen műanyag alapozó (IM 2000)

A karosszéria területén használt valamennyi műanyag felületre alkalmas színtelen alapozó. Csiszolás nélkül bevonható csiszolható alapozókkal, nedves a nedvesre eljárásos alapozókkal vagy fedőfestékekkel. Nehezen kezelhető felületen is garantáltan jól tapad. Bármilyen felhasználási területre megfelelő megoldást kínál.

UNIPRIMER SPRAY 

univerzális alapozó - szürke (IM 2001)

Univerzális alapozó műanyag és fémfelületre, könnyű-ötvözetre és horganyzott lemezre. Nehezen kezelhető felületre is kiválóan tapadó autójavító spray. Csiszolás nélkül átvonható csiszolható alapozókkal, nedves a nedvesre eljárásos alapozókkal és fedő festékekkel. Bármilyen felhasználási területre megfelelő megoldást kínál.

BUMPER SPRAY 

lökhárító spray - szürke, fekete (IM 2002)

A legtöbb műanyag felületre kitűnően tapad. (Polipropilén, polikarbonát, ABS, Pocan, xenoy, merev poliuretán, üvegszállal dúsított poliészter stb.; egyetlen kivétel a polietilén és az ezt tartalmazó keverékek.) A BUMPER spray gyorsan szárad, az időjárási viszontagságoknak és külső mosásnak kitűnően ellenáll. Fedő termékként alkalmazható egy rétegben, vagy a karosszériában használt oldószer alapú normál akril lakkokkal felülfestendő tapadó alapozóként.

NERO SPRAY 

nitroszintetikus matt lakk - fekete (IM 2003)

Nitrocellulóz bázisú, nagyon gyorsan száradó, kiváló minőségű autójavító spray lakk.Alkalmas kisebb javításokra, illetve korabeli autók felújítására. Nitro-álló alapokra, vagy lecsiszolt, régi festékrétegre közvetlenül felhordható.

FILLER SPRAY 

1K szigetelő töltőalapozó - szürke (IM 2004)

Egykomponensű hagyományos alapozó. Lehetővé teszi a poliészter kittek és a régi festékrétegek teljes leszigetelését. A végső festékréteg alá kitűnő töltőalapozóként szolgál. Kitűnő hatásfok, gyors kikeményedés és kiváló csiszolhatóság jellemzi.

BODY SPRAY 

rücsi spray - fekete (IM 2005)

Alkidgyanta alapanyagú, kavicsfelverődés ellen védő zajtompító bevonat. Gyorsan szárad, jól tapad és rugalmas. Ütődésnek, súrlódásnak, ásványi olajaknak és 100Cº-os hőmérsékletig jól ellenáll. Bármilyen típusú fedőlakkal bevonható.

LAKK SPRAY 

színtelen lakk - fényes (IM 2006)

Egykomponensű akrilgyanta alapanyagú színtelen lakk. Gyorsan szárad, a karosszéria, gépjárművek belső részeinek javítására, kiigazítására és karbantartására alkalmas autójavító spray.

KERÉKTÁRCSA EZÜST 

keréktárcsa ezüst (IM 2007)

Kiváló minőségű, nagyon gyorsan száradó lakk.Magas fedőképességű.Különösen alkalmas felnik festésére.

autójavító spray Autójavító spray festékek webshoppsd

Letölthető anyagok