IMPA MÁRVÁNYRAGASZTÓ

A márvány és kő javításával, impregnálásával kapcsolatos megoldások a hetvenes évek óta az IMPA Building szektor fontos eleme. Mára a termékcsalád a nemzetközi piac elismert, és kétségtelenül az egyik legjobban értékelt megoldása nem csak az ipari gyártás területén, hanem a professzionális szakipari felhasználásban is. Több, nemzetközi szinten vezető cég, már évek óta alkalmazza az IMPA márványragasztó és impregnáló termékcsaládjait a márvány és különböző kőfelületek javításához, ami további innovációra és fejlesztésre ösztönzi a céget.

Márvány ragasztó és Impregnáló márványragasztó Márványragasztó és karbantartó termékek marvany b

TERMÉSZETES ÉS MŰKÖVEK RAGASZTÁSÁHOZ

SUPER ANCORA

Telítetlen poliésztergyanta bázisú, kétkomponensű márványragasztó. Folyékony massza állagú, jól keverhető és könnyen felhordható. A gyakran vízzel érintkező anyagok ragasztásához az IMPA 3564 4142 cikksz. CANOVA VERTICALE PAGLIERINO epoxi ragasztó használata ajánlott. Széles színskálában áll rendelkezésre. A kikeményedés után jellege és keménysége a márványhoz hasonló, és éppen úgy kezelhető, megmunkálható és fényesíthető, mint maga a kő.

Balkán Stein márványragasztó Márványragasztó és karbantartó termékek bs menu logo

A referenciák kivitelezője a Balkán Stein Kft.

a kőburkolatok szakértője

Beltéri kőburkolatok

SUPER ANCORA VERTICALE

Telítettlen poliészter-gyanta bázisú, kétkomponensű márványragasztó. Függőleges felületre felhordható anélkül, hogy lefolyna, Kőfelületek javítására és helyreállítására alkalmas. A gyakran vízzel érintkező anyagok ragasztásához az IMPA 3564 4142 cikksz. CANOVA VERTICALE PAGLIERINO epoxi ragasztó használata ajánlott. Széles színskálában áll rendelkezésre. A kikeményedés után jellege és keménysége a márványhoz hasonló, és éppen úgy kezelhető, megmunkálható és fényesíthető, mint maga a kő.

Kültéri kőburkolatok

www.balkanstein.hu

ÁLLAGMEGÓVÁS • IMPREGNÁLÁS

SILISTONE

Sziloxángyanta alapanyagú, víztaszító, színtelen, megkötő védőalapozó épületek és kőfelületek védelmére. Megvéd a víz- és a nedvesség beszivárgásától, valamint a savas esőtől. A máló és korrodált köveket megköti, megszilárdítja, és megakadályozza, hogy a kő szétmálljon és szétmorzsolódjon. Teljesen láthatatlan, a felület nem lesz tőle vizes hatású vagy fényes, hanem változatlanul megtartja eredeti kinézetét. Bármilyen típusú fal- vagy kőfelület védelmére alkalmas: homlokzatra, ablakpárkányra, szoborra, cementfelületre, márványra, téglára, bárhol, ahol a penésztől és a nedvességtől való védelmen túl a felületet meg is kell kötni és szilárdítani.

Impregnáló Állagmegóvó márványragasztó Márványragasztó és karbantartó termékek silistone

KATALÓGUSOK & DOKUMENTUMOK

Letölthető anyagok

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK MEGOLDÁST TALÁLNI!

Alkalmazástechnikai kérdésekben írjon szakértőnknek.

Stiglicz Attila
Stiglicz Attilatechnikai tanácsadó

Anyaghasználattal kapcsolatos kérdésekben itt írhat üzenetet.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Elküldés előtt kattintson a négyzetre

Árakkal és kedvezményekkel kapcsolatban itt érdeklődhet

Konkrét ajánlatokért és kedvezményekért ide írhat.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Elküldés előtt kattintson a négyzetre

Szabó Gyula
Szabó Gyulaértékesítési igazgató