RUPES POLÍROZÓ TANFOLYAM

Legyél Te is profi! Lesd el a trükköket a RUPES hivatalos magyarországi technikusaitól és ismerd meg a legújabb technológiai fejlesztéseket.

A tanfolyam részletei

 • Az oktatás időtartama 2 nap (1. nap elmélet - 2. nap gyakorlat)
  Fontosnak tartjuk, hogy ne csak azt tudd, hogy mit kell csinálni, hanem azt is, hogy miért csinálod. Az elméleti tudás pontosan olyan fontos, mint a gyakorlati tapasztalat, éppen ezért a polírozó tanfolyam első napján minden elméleti tudást megszerezhetsz, amire csak szükséged lehet a sikeres munkához.
 • Minden RUPES gépet kipróbálhatsz
  Gyakorlati oktatás alkalmával a résztvevők minden RUPES gépet, kiegészítőt és segédanyagot kipróbálhatnak.
 • Az oktatás résztvevői hivatalos oklevelet kapnak
  Ezenfelül egyedi RUPES promóciós ajándékokkal is kedveskedünk, mert jófejek vagyunk. :)

A fontos tudnivalók

 • Az oktatás díja 50 000 Ft + áfa
  A korlátozott férőhelyek miatt a részvételi díjat az oktatás kezdete előtt legkésőbb 10 munkanappal ki kell egyenlíteni. Az oktatás résztvevői, az oktatás időtartama alatt egyszeri, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak Rupes gépeket, pasztákat, szivacsokat. Így tulajdonképpen levásárolható az oktatás díja.
 • Nem hagyunk étlen-szomjan
  Ittléted alatt kávét, üdítőt, snacket és ebédre meleg ételt biztosítunk.
 • Az oktatás helye és ideje
  Elméleti és gyakorlati oktatás budapesti telephelyünk oktatóbázisán tartjuk. (1195 Budapest, Vas Gereben utca 4/d) Ideális létszám 6-8 fő. A tanfolyam pontos kezdetéről időben egyeztetünk a jelentkezőkkel.
2boyz Polírtanfolyam Rupes Polírsuli - Polírozó tanfolyam 2boyz1

Már ismered a RUPES rendszert, és szeretnél egy haladó tanfolyamon okosodni? Akkor keresd a 2boyz csapatát, ahol profi továbbképzésben részesülhetsz.

Fix kezdési időpontok nincsenek. A tanfolyamok kezdési időpontja mindig a résztvevők előzetes egyeztetésével kerül meghatározásra.

JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA

Jelentkezz polírtanfolyamunkra

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el részünkre adatait. Kollégánk egyeztetés céljából fel fogja keresni a megadott telefonszámon.

Kérjük írja be a nevét.
Kérjük, működő e-mail címet adjon meg, mert jelentkezés visszaigazolását és a szükséges információkat ide fogjuk küldeni!
Kérjük válassza ki az Önnek optimális időpontot.