ipari festékrendszer Valspar Valspar Tagline LOGO

Az 1806-ban alapított Valspar Részvénytársaság az ötödik legnagyobb észak-amerikai festék- és bevonatgyártó nagyvállalat. Hosszú története alatt a Valspar viszonylag kis cégnek számított, hírnevét az 1906-ban megalkotott fákra készült lakk bevonattal alapozta meg. Mára a Valspart a Fortune 1000 listán is előkelő helyen szereplő multinacionális vállalattá fejlődött.
A több mint 200 éves működése alatt a Valspar a világ legismertebb márkáihoz és épületeihez segített megtalálni a tökéletes árnyalatot. A Coca-Cola vagy a Caterpillar mellett a Yamaha hangversenyzongoráján túl a világhírű mezőgazdasági gépgyártó John Deere bevonatait is a Valspar ipari festékből fejlesztette ki.


TERMÉKEK

 INDUSTRIAL MIX

VALSPAR

INDUSTRIAL MIX

A Valspar Ipari festékrendszert úgy tervezték, hogy kiváló védelmet nyújtson a kopás, korrózió és az időjárás viszontagságai ellen. A "Direct-to-Metal" technológia és a gyorsított alkalmazás segít abban, hogy a munkát gyorsabban és költséghatékonyabb módon végezhesse el. A Valspar színkereső szoftvere segítségével könnyen elérheti a pontos ipari színeket és receptúrákat a világ minden tájáról. A minőségi Valspar Industrial Mix ipari festék garancia a költséghatékony munkavégzéshez.

ipari festékrendszer Valspar vim dobozok


IPARI FESTÉKRENDSZER

Tudjon meg többet!

INDUSTRIAL LINE

VALSPAR

INDUSTRIAL LINE

Valspar Industrial Line 2 keverő rendszert foglal magába: A Multi use Industrial ipari bevonatrendszert (MI) és az Industrial Coating rendszert (IC), illetve számos kiegészítő terméket. Az MI egy egyfokozatú MS, míg az IC egy ipari, bázis keverő rendszer. Mindkét festékrendszer használható ipari alkalmazásokhoz, szinte minden területen, ahol a minőségi védelem és szín fontos.

ipari festékrendszer Valspar ic mi2

IPARI FESTÉKRENDSZER

Tudjon meg többet!

HOUSE OF KOLOR

VALSPAR

House Of Kolor

Már több, mint 50 éve, hogy elkezdődött a karrierem Custom festőként, de még mindig szenvedélyem a House of Kolor. Ha végigmegyek egy auto show-n azonnal meg tudom mondani, melyik autókat festették House of Kolor festékekkel, mivel sokkal fényesebb és sokkal gazdagabb színvilága van, mint a konkurens festékeknek. Azok az emberek, akik a House of Kolor festékeket használják, tisztában vannak azzal, hogy a hosszú élettartammal és kiváló minőséggel rendelkező anyagokat használnak. Előállítás során minden termékünkben a legjobb színezőanyagokat és gyantákat használjuk fel. A House of Kolor elkötelezett az új fejlesztések és ötletek követése mellett, mert tisztában vagyunk vele, hogy megrendelőink mindig érdeklődéssel várják az új termékek érkezését.

ipari festékrendszer Valspar hok cans

AIRBRUSH FESTÉKEK

Tudjon meg többet!