WATERBASE 900+ vízbázisú autófesték

Több mint egy évtizeddel ezelőtt a De Beer Refinish elindította vízbázisú autófestékeit Európa szerte a VOC szabályozással összhangban. A "zölddé válás" nem jelent egyet a minőség romlásával, sőt a vízbázisú technológia számos előnnyel jár. Környezetbarát termékeinkkel hozzájárulunk, hogy a közösség, amelyben élünk jobb és biztonságosabb hely legyen mindenki számára.

Vízbázisú autófesték vízbázisú autófesték waterbase+ vízbázisú autófesték 900cans

SZÁMOS AUTÓGYÁR JÓVÁHAGYÁSÁVAL

DE BEER VÍZBÁZISÚ AUTÓFESTÉK

Természetesen jobb

A DeBeer Refinish WaterBase+ sorozat az egyik leginkább felhasználóbarát vízbázisú autófesték bevonatrendszer. Magas fedőképességű keverőszínekből gyorsan és egyszerűen állítható össze bármilyen árnyalat, legyen szó solid, metál, xirallic vagy gyöngy színekről. A festékrendszer nagy előnye, hogy nem igényel keverőgépet. A lelystadi Kutatási & Fejlesztési részleg laboratóriumában kifejlesztett vízbázisú autófesték rendszer minden előírásnak és VOC követelménynek maradéktalanul megfelel. A Valspar célja a kiváló minőségű termékek mellett, a megbízható kereskedelmi és műszaki támogatás, illetve a környezeti hatások csökkentésének biztosítása.

A Valspar bv ISO 9001 és ISO 14001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

ISO szabvány vízbázisú autófesték waterbase+ vízbázisú autófesték iso 9001 14001 small

DEBEER • MISZTIKUS SZÍNEK

De Beer - Mysterious Colours

Használható vízbázisú és oldószerbázisú rendszerben is!

Vízbázisú autófesték kiegészítő vízbázisú autófesték waterbase+ vízbázisú autófesték mysterious co
Színkeverő rendszer vízbázisú autófesték vízbázisú autófesték waterbase+ vízbázisú autófesték valspar spectro icris2

ICRIS

Intelligent Colour Retrieval & Information Services

ICRIS színadatbázis és színkeverő rendszer vízbázisú autófesték waterbase+ vízbázisú autófesték icris 12

Eszközök & Támogatás

Számítógépes színkeverés egyszerűen

Az ICRIS szoftver folyamatosan frissülő adatbázisában több mint 80 000 nemzetközi gépjármű szín található meg. A könnyen használható, valóban felhasználóbarát program komplex képességeinek köszönhetően a legbonyolultabb receptúrát is egyszerűen keverhetjük ki. A rendszerben megtalálhatók az anyagbiztonsági előírásokat tartalmazó Biztonságtechnikai adatlapok, illetve a felhasználást segítő Alkalmazástechnikai dokumentációk teljes listája. A program magában foglalja a 900+ vízbázisú autófesték és az ipari rendszerek receptúráit is.

A Valspar Color Laboratórium folyamatos támogatásának köszönhetően minden héten több mint 500 új autófesték receptúra kerül fel a rendszerbe, amely egyszerűen, néhány másodperc alatt frissíthető akár az online adatbázisból is. A rendszerhez tartozó számítógépes mérleg segítségével gyorsan és pontosan keverhetjük ki a legbonyolultabb festékárnyalatot is. Az okos rendszer hiba esetén automatikusan újratervezi a receptúrát.

Tökéletes színpontosság egy kattintással

VALSPAR SPECTROPHOTOMETER

A Valspar Spectrophotometer két egyszerű okból építettük: a gyors és pontos színmeghatározás, és a mindenki számára egyszerű használat.

vízbázisú autófesték waterbase+ vízbázisú autófesték VAL 66 360 A03 sektro

66-360 SPECTROPHOTOMETER

 • LED technológia
 • 4 db AA elem 1000 mérésre elegendő
 • 2 év garancia a Spectrophotometerre
 • 10 év garancia a Led-fényekre

Hogyan működik a tökéletes színmeghatározás?

A konkurens rendszerek a mérést követően egy adott adatbázisból választják ki a kívánt színhez legközelebb eső receptúrát. Ezzel szemben a VALSPAR által tervezett SPECTROPHOTOMETER az ICRIS programmal összhangban a pontos mérési adatok segítségével teljesen új receptúrát hoz létre. A programban megtalálható Szín-adatbázis többszöröse az általános színboxoknak. Valspar Color Laboratórium folyamatos támogatásának köszönhetően minden héten több száz új receptúra kerül fel a rendszerbe, amely egyszerűen, néhány másodperc alatt frissíthető akár az online adatbázisból is. Az eredmény a tökéletes színpontosság kevesebb idő és energia ráfordítással.

A felhsználók által tervezett berendezés nem csak precíz színmeghatározása, de egyszerű használata miatt is előnyös. A "Plug and Play" technológiának köszönhetően percek alatt üzembe helyezhető, több nyelvű, minimális képzési követelményekkel és egyszerű kalibrálási tulajdonságokkal rendelkezik.

 

KATALÓGUSOK & DOKUMENTUMOK

Letölthető anyagok

   • DeBeer WaterBase katalógus
   • Waterbase listaárak
   • Felhasználási útmutató

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK MEGOLDÁST TALÁLNI!

Alkalmazástechnikai kérdésekben írjon szakértőnknek.

Stiglicz Attila
Stiglicz Attilatechnikai tanácsadó

Anyaghasználattal kapcsolatos kérdésekben itt írhat üzenetet.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Elküldés előtt kattintson a négyzetre

Árakkal és kedvezményekkel kapcsolatban itt érdeklődhet

Konkrét ajánlatokért és kedvezményekért ide írhat.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Elküldés előtt kattintson a négyzetre

Szabó Gyula
Szabó Gyulaértékesítési igazgató