AUTÓ JAVÍTÓ FESTÉK

Cégünk 28 éve foglalkozik professzionális autójavító festékek kis- és nagykereskedelmével. Kínálatunkban a legnagyobb festékgyártók termékeit ajánljuk, nem csak műhelyeknek, hanem otthoni javításokra is. Színlaborunkban az autóiparban megálmodott összes színt pontosan ki tudjuk keverni. 

Milyen kiszerelésben rendelhet fényezésjavító festéket?

BÁRMILYEN KISZERELÉSBEN – MÁR 1 dl-től

Számítógépes színkeveréssel a legkisebb kiszerelés 1 dl lehet. Az elkészített autószínt kérheti spray formában, javító stiftben, fényezés javító tollban vagy csak egyszerűen egy festékes dobozban.

Egyedi színkeveréssel előállított gyári autójavító festék

EGYEDI SZÍNKEVERÉS SZÍN ESETÉBEN

Minden motorhoz és gépkocsihoz egyesével, színkód vagy minta alapján készítjük el a javítófestéket, így biztosítva a pontos és tökéletesen megegyező színárnyalatot. A számítógépes színkeverés garantálja, hogy mindig ugyanazt a minőséget és árnyalatot állítsuk elő. Üzletünkben az összes jelentős festékrendszer megtalálható, így mindig a legtökéletesebb autó javító festék terméket tudjuk elkészíteni.

VALÓDI 2-KOMPONENSŰ FESTÉKEK

Miért fontos, hogy valódi 2-komponensű festéket használjon? Az 1-komponensű anyagok nagyon sérülékenyek, az időjárás, UV sugárzás igen hamar tönkreteszi az ilyen anyaggal festett felületet. Kisebb sérülésnél nagyon könnyen lepattan a felületről utat engedve ezáltal a rozsdának.

Honnan tudjuk, hogy a festék 1-komponensű?

Nagyon egyszerű. A 2-komponensű anyagok 2 különböző részből állnak. Egy akril festék például magát a festéket, illetve egy úgynevezett edző anyagot tartalmaz, ami összekeverés után megindítja a térhálósodási folyamatot. Ennek hatására a bevonat kémiai úton köt meg, így nagyon kemény, sérülés és oldószerálló felületet hoz létre.

Autó javító stift, spray rendelés – bármilyen autószínhez, gyári minőségben!

Gyári minőségű Alfa Romeo javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Alfa Romeo javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Alfa Romeo autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.

 

Nem tudja az autója színkódját? Nézze meg a színkód kereső oldalunkat!

Autófesték színkeverés