Audi Autófesték Színkód
                                                                                                                                                              
Audi színkód autó javító festékhez

Az Audi színkód tábláját típusonként eltérő helyen találhatjuk meg. Ellenőrizze a csomagtérben, a csomagtérfedélen, a belső utastér hátsó, illetve a kerékdobok belső részén, a kesztyűtartóban és környékén. A csomagtartóban elhelyezett pótkerék környékén a kárpit alatt. Az Audi színkód 3-4 karakterből áll, lehet betű és számok kombinációja. A színkód “L” betűvel kezdődik és utána jellemzően 3 karakter. (Pl. LY3U, LS9R; LC7V; stb.) Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik. carcolor.hu

Elhelyezkedés Modell Évjárat Lokalizáció
1
Minden évjárat Csomagtérben, a szőnyeg alatti a címkén, a pótkerék mélyedés közelében
2
Minden évjárat A pótkerék mélyedésben található.
3
Minden évjárat A kesztyűtartóban a gépkocsi könyvben található.

Ilyen az Audi színkód matrica
A példa színkód: LZ5W

Audi Színkód tábla

Audi autófesték javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Audi javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Audi javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Audi autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.