BMW Autófesték Színkód

BMW Színkód

                                                                                                                                                              
BMW színkód

A BMW színkód táblát jellemzően a motorháztető alatt találjuk meg és több helyen is előfordulhat.  A színkódok általában 3 számjegyből állnak, de előfordul “/” jel és egy betű kombináció is. A matricán szintén megtalálható a szín neve, ami angol és német nyelven is előfordulhat. (Pl. 397/3; 300/0; X1B/4; stb.) Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót.  Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
Összes modell Jelenlegi állapot Zárt gépkocsivezető vagy utas ajtó
2
Exkluzív színpaletta Jelenlegi állapot Amennyiben a 490 kód kerül fellelésre, az a BMW vagy Rolls Royce egyéni színére utal (490= standard kód). A tényleges kód a motorháztető alatt, az utas felől található.
BMW színkód tábla
BMW színkód kereső
BMW színkód kereső

BMW autófesték javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű BMW javító festék spray számítógépes színkeveréssel.
Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű BMW javító festék stift számítógépes színkeveréssel.
Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű BMW autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.