Chrysler Autófesték Színkód

Chrysler Színkód

                                                                                                                                                              
Chrysler Színkód

A legtöbb Chrysler színkód 3 karakter hosszú és jellemzően “P” betűvel kezdődő betű és szám kombináció. “PNT” a Paint Code rövidítése. Ha a felirat PNT: PX8, akkor a színkód a PX8.  (Pl. PNT: PRU; PNT: PLB;) Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
NEON – SEBRING – STRATUS CABRIO – VOYAGER Összes évjárat Motortér
2
PT CRUISER Összes évjárat Az első lökhárító belső oldalán
3
CHEROKE Összes évjárat A hátsó lökhárító belső oldalán
Chrysler Színkód Tábla
Chrysler Színkód Kereső

Chrysler autófesték javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Chrysler javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Chrysler javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Chrysler autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.