Daewoo Autófesték Színkód

Daewoo Színkód

                                                                                                                                                              
Daewoo Színkód

A Daewoo színkódok elhelyezése elég szétszórtnak mondható. Alaphelyzetben a tűzfalon vagy a hűtőtartón kell lennie, de ha itt nem találjuk meg, akkor érdemes megnézni a csomagtartót is, de ritkán a kesztyűtartóban is előfordul. A Daewoo színkód általában 2-4 karakter hosszúak lehetnek és betű-szám kombinációból állnak. Nézze meg oldalunkon a képeket. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Daewoo Színkód Tábla
Daewoo Színkód Tábla
Daewoo Színkód Tábla
Daewoo Színkód Tábla

Daewoo autófesték javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Daewoo javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Daewoo javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Daewoo autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.