Daihatsu Autófesték Színkód

Daihatsu Színkód

                                                                                                                                                              
Daihatsu Színkód

Daihatsu színkód általában a motorháztető alatt a tűzfalon található középen vagy az utas oldalán. A színkód jellemzően 3 karakter hosszú és számokat, illetve betűket is tartalmazhat. (Pl. W16; B37; stb.) Nézze meg oldalunkon a képeket. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
CUORE – MATERIA – TERIOS YRV – SIRION – COPEN Összes évjárat Motortér
Daihatsu Színkód Tábla
daihatsu színkód kereső

Daihatsu autófesték javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Daihatsu javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Daihatsu javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Daihatsu autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.