Hyundai Autófesték Színkód

Hyundai Színkód

                                                                                                                                                              
Hyundai Színkód

A Hyundai színkód matricát általában a vezetőoldali ajtó mögött találjuk, de előfordul a motorháztető alatt és a tűzfalon is. Jellemzően 2-5 karakter és betűket, számokat is tartalmazhat. A színkódot az adattáblán típus szerint több helyen is elhelyezik. A színkód a Paint felírat után található, de van, hogy a trim utáni betűk jelzik, így a rendelésnél érdemes mindkettőt beírni. (Pl. S3/YD; WJ; ) Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
Összes modell Jelenlegi állapot Zárt gépkocsivezető vagy utas ajtó
Hyundai Színkód Tábla
Hyundai Színkód Tábla
hyundai színkód tabla

Hyundai autófesték javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Hyundai javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Hyundai javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Hyundai autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.