Mazda Színkód

                                                                                                                                                              
Mazda Színkód

A Mazda színkód tábláját az esetek túlnyomó többségében a vezetőoldali ajtó mögött találjuk, de néha előfordulhat a tűzfalon is. Általában 2-3 karakter hosszú, betűt és számot is tartalmazhat. A színkód az adattáblán típusonként eltérő helyen van, de minden esetben a color code utáni 3 karakter. (Pl. 46V; 46G; stb.). Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
Összes modell …-1997 Zárt gépkocsivezető vagy utas ajtó
2
All models (1) 1997-… Motortér
3
All models (2) Jelenlegi állapot A szín jelölése az oldalsó visszapillantó tükör burkolatának belsejében lehet.
Mazda Színkód Tábla

Mazda autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Mazda javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Mazda javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Mazda autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.