SPRAY TÖLTÉS SZÍNKÓD VAGY MINTA ALAPJÁN

A gyári minőségű De Beer autófestékből több mint 150 000 szín és színárnyalat keverhető ki. A színminta vagy színkód alapján kevert színeket akár spray-be is töltjük, így az apróbb hibákat otthon is kijavíthatjuk. A 400 ml-es spray töltés ára metál színek esetén 3950 Ft, akril festék spray esetén 3950 Ft. Tudni kell azonban, hogy a metál színeket minden esetben színtelen lakkal kell bevonni, hogy megvédje a festéket az időjárási viszontagságoktól, UV sugárzástól, és egyéb behatásoktól.

RENDELÉS

Gyári minőségű Autófesték Spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Ford javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Ford autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.

SZÍNRE KEVERT AUTÓFESTÉKEK

Nézze meg videón a használatát!