Ünnepeld velünk az Internetes Vásárlás Napját

Használd ki az Te is az internetes vásárlás napját ! A DotcommerceDay nem csupán egy egy napig tartó akció több száz webshop részvételével, hanem egy mozgalom is, amelynek célja megismertetni az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

Akcióink

– Használd a 7WQPZPRD Kupon kódot a vásárlási folyamat alatt és 10% kedvezmény a jutalmad.
– Ingyenes szállítás 50 000 Ft feletti rendelésekre

 

A mozgalomról

Abban, hogy könnyebbé, egyszerűbbé teheti az életünket. Akár napi bevásárlásról van szó, akár a nagy karácsonyi ajándékvásárlásról. Nem kell sorban állni, cipekedni, a munkahelyünkről is vásárolhatunk, és nem vagyunk nyitvatartási időhöz kötve. Azt is tudjuk, hogy biztonságos az internetes vásárlás. Hiszen például pontosan leellenőrizhető, hogy ki az eladó; vagy ha bármilyen oknál fogva nem tetszik a termék, akkor átvételétől kezdve még 14 napig elállhatunk a vásárlási szándéktól; és bankkártyás fizetés esetén ráadásul bármilyen rendellenesség esetén törölhető a tranzakció, és visszakapjuk a pénzünket. Az internetes vásárlás emellett a környezetet is kíméli, hiszen ilyenkor nem növeljük a közlekedési dugókban a bevásárlóközpont felé araszolgatva az amúgy is jelentős károsanyag-kibocsátást.
És még mielőtt az egyik leglényegesebb szempontot elfelejtenénk: az internetes vásárlás olcsó, hiszen a webáruházaknak kevesebb a költségük, mint a hagyományos boltoknak, és ezt a termékeik árában is megjelenítik. A szállítás költsége is jellemzően alacsonyabb, mint a személyesen történő vásárlásnál. És persze arra is lehetőségünk van, hogy könnyedén összehasonlítgassuk a különböző boltok árait.

Szóval az internetes vásárlás jó! Ha pedig hisszük, hogy jó, akkor miért ne szeretnénk másokkal is tudatni ezt? 2011-ben az Internetes Vásárlás Napja szervezőiként ezt a célt tűztük ki maguk elé. Azt gondoltuk, hogy minden tanítgatás, magyarázat helyett az lenne a legjobb, ha ahhoz adnánk segítséget és ösztönzést, hogy minél többen próbálják ki az internetes vásárlást. Ezért megkerestünk annyi webáruházat, amennyit csak bírtunk, és elmondtuk nekik az ötletünket: fogjunk össze, és egyetlen napig adjon mindenki valamilyen különleges kedvezményt, soha vissza nem térő ajánlatot! Hogy legyen ez az Internetes Vásárlás nagybetűs ünnepnapja, az akciók miatt a vásárlóknak, a nagy forgalom miatt pedig a webáruházaknak is. A szemfüles vásárlók pedig már az igazi ünnepre is készülhetnek, hiszen nincs jobb annál, mintha a szeretteinknek időben megvesszük a karácsonyi ajándékokat, és a szeretet ünnepét nem árnyékolja be az utolsó pillanatban történő stresszes ajándékhajhászás.

Ötletgazdaként mi mindehhez úgy járulunk hozzá, hogy minden évben megszervezzük az eseményt, amihez a webáruházak ingyen csatlakozhatnak, illetve elkészítettük és folyamatosan fejlesztjük ezt a weboldalt, ahol az akciók és a boltok kereshetőek. Köszönet a támogatóinknak azért, hogy megkönnyítik ezt a munkánkat, és köszönet a vásárlóknak, hogy évről-évre többen hisznek az internetes vásárlásban.