Valspar autó és ipari festékek

VALSPAR INDUSTRIAL LINE

Valspar Industrial Line 2 keverő rendszert foglal magába: A Multi use Industrial ipari bevonatrendszert (MI) és az Industrial Coating rendszert (IC), illetve számos kiegészítő terméket. Az MI egy egyfokozatú MS, míg az IC egy ipari, bázis keverő rendszer. Mindkét festékrendszer használható ipari alkalmazásokhoz, szinte minden területen, ahol a minőségi védelem és szín fontos.

(MI) IPARI BEVONATRENDSZER

MULTI USE INDUSTRIAL

Az MI egy kiváló minőségű egyfokozatú MS akril / poliuretán festékrendszer, speciálisan ipari felületekhez tervezve. A rendszer a felhasználók valamennyi követelményének megfelel: könnyen használható, kevésbé időigényes, mint a nedves-rendszerek. Kiváló minősége mellett rendkívül tartós, magas fényű, száradási tulajdonságai nagy felületek szórására lett kialakítva. A folyamat előnye, hogy  legalább 30% -os anyagmegtakarítást tesz lehetővé más ipari rendszerekhez képest.

(IC) IPARI BEVONATRENDSZER

INDUSTRIAL COATING

A kiváló minőségű ipari fedőbevonat rendszert Valspar ipari lakkal kell bevonni. A legmodernebb alapanyagok felhasználásával készült lakk kiváló tartósságot biztosít, UV és kémiai hatások ellen is megvédi a bevonatot. Az alkalmazási felület méretétől, illetve a környezeti hőmérséklettől függően a megfelelő edző használatával mindig a legjobb hatásfokkal tudunk dolgozni.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK