Alfa Romeo Autófesték Színkód

Alfa Romeo Színkód

                                                                                                                                                              
Alfa Romeo Színkód Javító Autófesték

Alfa Romeo színkód tábláját típusonként eltérő helyen találhatjuk meg.  Elsődlegesen a motortérben és a csomagtérben, a csomagtérfedélen, a belső utastér hátsó, illetve a kerékdobok belső részén. Az Alfa Romeo Színkód jellemzően három számból áll, de lehet egy betű / szám kombináció is.  (pl. 249/F; 876/B; stb.). Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik. carcolor.hu 

Elhelyezkedés Modell Évjárat Lokalizáció
1
BRERA ; MITO ; GTV ; SPIDER ; GIULIETTA Minden évjárat Motortér
2
159 ; 147 ; MI.TO Minden évjárat Csomagtér

Ilyen az Alfa Romeo Színkód matrica
A példa színkód: 130

Alfa Romeo Színkód Tábla
Alfa romeo színkód kereső

Itt találod az Alfa Romeo 147 színkódját

Itt találod az Alfa Romeo Giulietta színkódját

Alfa Romeo Javítófesték rendelésAlfa Romeo autófesték spray rendelésAlfa Romeo autófesték keverésAlfa Romeo fényezés javító festék rendelésAlfa Romeo fényezés javító stift rendelés

Alfa Romeo autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Alfa Romeo javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Alfa Romeo javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Alfa Romeo autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.