Cégünk története röviden

Az 1991-ben alapított Car Color első üzletével a Kispest környéki autófényezők és lakók igényeinek maximális kielégítésére jött létre. Az évek folyamán a megfelelően kialakított üzletpolitikának és folyamatos növekedésnek köszönhetően a Car Color Kft. 1998-tól olyan gyártók magyarországi forgalmazójává vált, mint az olaszországi Impa, Slem, Walmec vagy  a Cambiaghi (ismertebb nevén Formulacar).

2003-tól cégünk az 1910-ben alapított De Beer festékgyártó valamint a multinacionális VALSPAR festékgyár magyarországi képviselete. Ezzel egy időben a Car Color megkezdte új nagykereskedelmi telephelyének építését 2100 m²-en, amely a kiskereskedelmi festékkeverő bázis mellett egy professzionális fényezőkamrával felszerelt oktatóbázist is magában foglal.

A következő években a fogyasztói igények kielégítése érdekében a termékpalettára került az 1947-ben alapított, innovatív fejlesztéseiről méltán híres, ipari gépeket gyártó RUPES (www.rupes.hu), a csúcskategóriás fényezőpisztolyokat gyártó IWATA, valamint a Walmec és a különböző autófényezési kellékanyagokat gyártó Sistar.

Mára a Car Color Kft. széles termékkínálatának köszönhetően szinte minden igényt ki tud elégíteni, legyen szó ipari bevonatokról, autóipari festékekről és kellékanyagokról, tűzgátló bevonatokról, fa vagy márványipari anyagokról vagy egyedi dekorációs falfestékekről.

Csapatunk

Metz László
Metz LászlóÜgyvezető igazgató
Szabó Gyula
Szabó GyulaÉrtékesítési igazgató
Ádám Tamás
Ádám TamásKiskereskedelmi igazgató

Alkalmazástechnika

Horváth Miklós
Horváth MiklósTechnikai tanácsadó
Szabó Dénes
Szabó DénesTechnikai tanácsadó
Kovács József
Kovács JózsefTechnikai tanácsadó
Lendvai Ferenc
Lendvai FerencTechnikai tanácsadó

Referencia Partnereink