polirozó tanfolyam

RUPES POLÍROZÓ TANFOLYAM

Legyél Te is profi! Lesd el a trükköket a RUPES hivatalos magyarországi technikusaitól és ismerd meg a legújabb technológiai fejlesztéseket.

A tanfolyam részletei

 • Az oktatás időtartama 2 nap
  (1. nap elmélet – 2. nap gyakorlat)
  Fontosnak tartjuk, hogy ne csak azt tudd, hogy mit kell csinálni, hanem azt is, hogy miért csinálod. Az elméleti tudás pontosan olyan fontos, mint a gyakorlati tapasztalat, éppen ezért a polírozó tanfolyam első napján minden elméleti tudást megszerezhetsz, amire csak szükséged lehet a sikeres munkához.

 • Minden RUPES gépet kipróbálhatsz
  Gyakorlati oktatás alkalmával a résztvevők minden RUPES gépet, kiegészítőt és segédanyagot kipróbálhatnak.
 • Az oktatás résztvevői hivatalos Rupes oklevelet kapnak
  Ezenfelül egyedi RUPES promóciós ajándékokkal is kedveskedünk, mert jófejek vagyunk. :)

A fontos tudnivalók

 • Az oktatás díja 80 000 Ft + áfa
  A korlátozott férőhelyek miatt a részvételi díjat a jelentkezés elfogadását követő 3 munkanapon belül ki kell egyenlíteni. Az oktatás résztvevői az oktatás időtartama alatt 25% kedvezményben részesülnek minden RUPES termék árából. Ezt a lehetőséget átruházni, elhalasztani, más kedvezménnyel összevonni nem lehet.

 • Nem hagyunk étlen-szomjan
  Ittléted alatt kávét, üdítőt, snacket és szendvicseket biztosítunk.

 • Az oktatás helye és ideje
  Elméleti és gyakorlati oktatás budapesti telephelyünk oktatóbázisán tartjuk. (1195 Budapest, Vas Gereben utca 4/d) Ideális létszám 6-8 fő. A tanfolyam pontos kezdetéről időben egyeztetünk a jelentkezőkkel.

JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA

Jelentkezz polírtanfolyamunkra

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el részünkre adatait. A jelentkezőknek a feldolgozás függvényében, általában néhány napon belül megküldjük a részletes tájékoztatót. Minden jelentkezővel egyeztetünk, ezért kérjük, legyen türelmes és ne adja le többször jelentkezését.

Kérjük, írja be a nevét.
Amennyiben céges számlát kér, kérjük, adja meg a cég nevét.
Kérjük, adja meg adószámát, amennyiben céges számlát kér.
Kérjük, működő e-mail címet adjon meg, mert jelentkezés visszaigazolását és a szükséges információkat ide fogjuk küldeni!
Kérjük, válassza ki az Önnek optimális időpontot.