IMPA SPRAY TERMÉKEK

Az IMPA Autójavító Spray Line professzionális és otthoni felhasználásra kifejlesztett termékcsalád magában foglalja az autófényezéshez szükséges anyagokat a füllertől a lakkig. A minőségi spray festékek egyszerű és gyors felhasználhatóságot tesznek lehetővé, ideális megoldást nyújtanak kisebb javítások otthoni elvégzésére is.

Impa Spray Termékek autójavító spray Autójavító spray festékek spray termekek2

IMPA SPRAY LINE - HOBBI TERMÉKEK

TREND SPRAY 

színtelen műanyag alapozó (IM 2000)

A karosszéria területén használt valamennyi műanyag felületre alkalmas színtelen alapozó. Csiszolás nélkül bevonható csiszolható alapozókkal, nedves a nedvesre eljárásos alapozókkal vagy fedőfestékekkel. Nehezen kezelhető felületen is garantáltan jól tapad. Bármilyen felhasználási területre megfelelő megoldást kínál.

UNIPRIMER SPRAY 

univerzális alapozó - szürke (IM 2001)

Univerzális alapozó műanyag és fémfelületre, könnyű-ötvözetre és horganyzott lemezre. Nehezen kezelhető felületre is kiválóan tapadó autójavító spray. Csiszolás nélkül átvonható csiszolható alapozókkal, nedves a nedvesre eljárásos alapozókkal és fedő festékekkel. Bármilyen felhasználási területre megfelelő megoldást kínál.

BUMPER SPRAY 

lökhárító spray - szürke, fekete (IM 2002)

A legtöbb műanyag felületre kitűnően tapad. (Polipropilén, polikarbonát, ABS, Pocan, xenoy, merev poliuretán, üvegszállal dúsított poliészter stb.; egyetlen kivétel a polietilén és az ezt tartalmazó keverékek.) A BUMPER spray gyorsan szárad, az időjárási viszontagságoknak és külső mosásnak kitűnően ellenáll. Fedő termékként alkalmazható egy rétegben, vagy a karosszériában használt oldószer alapú normál akril lakkokkal felülfestendő tapadó alapozóként.

NERO SPRAY 

nitroszintetikus matt lakk - fekete (IM 2003)

Nitrocellulóz bázisú, nagyon gyorsan száradó, kiváló minőségű autójavító spray lakk.Alkalmas kisebb javításokra, illetve korabeli autók felújítására. Nitro-álló alapokra, vagy lecsiszolt, régi festékrétegre közvetlenül felhordható.

FILLER SPRAY 

1K szigetelő töltőalapozó - szürke (IM 2004)

Egykomponensű hagyományos alapozó. Lehetővé teszi a poliészter kittek és a régi festékrétegek teljes leszigetelését. A végső festékréteg alá kitűnő töltőalapozóként szolgál. Kitűnő hatásfok, gyors kikeményedés és kiváló csiszolhatóság jellemzi.

BODY SPRAY 

rücsi spray - fekete (IM 2005)

Alkidgyanta alapanyagú, kavicsfelverődés ellen védő zajtompító bevonat. Gyorsan szárad, jól tapad és rugalmas. Ütődésnek, súrlódásnak, ásványi olajaknak és 100Cº-os hőmérsékletig jól ellenáll. Bármilyen típusú fedőlakkal bevonható.

LAKK SPRAY 

színtelen lakk - fényes (IM 2006)

Egykomponensű akrilgyanta alapanyagú színtelen lakk. Gyorsan szárad, a karosszéria, gépjárművek belső részeinek javítására, kiigazítására és karbantartására alkalmas autójavító spray.

KERÉKTÁRCSA EZÜST 

keréktárcsa ezüst (IM 2007)

Kiváló minőségű, nagyon gyorsan száradó lakk.Magas fedőképességű.Különösen alkalmas felnik festésére.

Tovább a webshopra autójavító spray Autójavító spray festékek webshoppsd

Letölthető anyagok