INDASA Csiszolóanyagok

1979-ben alapított INDASA mára Európa egyik vezető csiszolóanyag gyártója. Központja a portugáliai Aveiro, ahol nagyszabású beruházásoknak köszönhetően Európa egyik legmodernebb gyártóközpontja épült fel. A megnövelt kapacitással a globális piac folyamatosan növekvő csiszolóanyag igényeit is képesek vagyunk magas szinten ellátni. Az évek során a következetes, magas szintű fejlesztés, gyártás és forgalmazás számos világszerte elismert akkreditáció megszerzését tette lehetővé.
A Kutatás és Fejlesztés döntő szerepet játszik a technikailag fejlett, nagy teljesítményű csiszolóanyagok folyamatos javításában. Csak a legjobb minőségű nyersanyagok és FEPA kompatibilis ásványi szemcséket alkalmazunk, ezáltal állandó teljesítmény és hatékonyság jellemzi a teljes csiszolóanyag választékot.

Indasa csiszolóanyagok

TERMÉKCSOPORTOK

MINŐSÉGI CSISZOLÓANYAGOK

Minden felhasználási területre

Az INDASA széles termékkínálata lefedi a teljes Autóipari és más ipari alkalmazások csiszolóanyag igényeit. Különös figyelmet fordítunk az egyes alkalmazások és ügyfelek igényeire, így olyan termékeket fejlesztünk, amelyek képesek felvenni a versenyt bármelyik csiszolóanyag gyártó termékeivel az adott iparágban. Az értékesítési adatok, a nemzetközi jelenlét és a piaci visszajelzések igazolják a RHYNOTM márka magasan elismert minőségét. 

GARANTÁLT MINŐSÉG

Az INDASA 1994-ben bevezette az NP EN ISO 9002 minőségbiztosítási rendszert, amely természetes lépés volt a folyamatos fejlődés megerősítésére. A minőségbiztosítási rendszert 2000-ben kiterjesztette az ISO 9001 szabványra a fejlesztés, a termelés és értékesítés teljes folyamatát beleértve.

Az INDASA az ISO 9001 minőségbiztosítási modellje révén a termelés teljes folyamatát ellenőrzi, ezáltal garantálja a folyamatos minőséget.

Indasa csiszolóanyagok Iparágak szerint
Indasa csiszolóanyagok Iparágak szerint
Indasa csiszolóanyagok Iparágak szerint

Az INDASA sikerének titka

Indasa Iso 9001

Értjük a lényeget

Sikerünkben központi szerepet játszik, hogy tisztában vagyunk az elérendő célokkal és azokkal a szegmensekkel, amelyek fejlesztésével elérhetjük ezeket. Az INDASA csiszolóanyagok megfelelnek a legigényesebb elvárásoknak is. Széleskörű termékkínálatunk sikereit a nemzetközi piacok visszajelzései igazolják.
Minőség és Fenntarthatóság
Magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat csak úgy nyújthatunk ügyfeleink számára, ha vállalat a tökéletességre és a kiváló minőségre törekszik az egyén szintjén is. Az ellátási lánc minden lépésénél, minden egyes folyamatnál a résztvevők gonddal és odafigyeléssel látják el feladataikat. A nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítvány természetes velejárója annak, amit nap mint nap csinálunk. Ez a szemléletmód abban is megnyilvánul, hogy felelősen és fenntartható módon viszonyulunk a környezethez, amelyben élünk.

Tudás és fejlesztés

A magasan képzett belső erőforrások, egyedi partnerkapcsolatok beszállítóinkkal, egyetemekkel és fejlesztési központokkal, lehetővé tette számunkra azt az egyedi üzleti modellt, amely megkülönböztet minket az összes iparágban tevékenykedő neves gyártótól.
A gondosan megtervezett kutatás-fejlesztési tevékenység a termelési és menedzsment folyamatokban, gépek és termékek fejlesztése, termékeink széles skálán való tesztelése és folyamatos, szigorú minőségellenőrzése lehetővé tette számunkra, hogy továbbra is az iparág élén álljunk. A legfrissebb beruházásunk egy új gyár felépítése (2013/2014) a portugáliai Averioban, amely lehetővé teszi számunkra a termelési kapacitás megkétszerezését és a technológia és innováció előtérbe helyezését.

Minőség és Innováció

Az INDASA-nál a kutatás és fejlesztés alapja a folyamatos visszajelzések ügyfeleinktől és magasan képzett értékesítési, illetve műszaki csapatunktól kapott információ. Ez a közvetlen kapcsolat teszi lehetővé számunkra, hogy a technológiai élvonalban legyünk és innovatív termékeket fejlesszünk.
A végső cél az, hogy a „legjobb választás” az INDASA legyen, hogy ár/érték szempontból a legjobbak legyünk az adott piaci szegmensben.

Értékes partnerek nemzetközi hálózata

Jelenlétünk több mint 100 országban a folyamatosan emelkedő, minőségi partnerekből álló nemzetközi hálózatnak köszönhető, akik a világ minden szegletében megvédik az INDASA márkát. Az Ő segítségüket és visszajelzéseiket figyelembe véve fejlesztünk ki olyan megoldásokat, amelyek az adott piaci igényekhez alkalmazkodnak.

Stabil cég

Csak olyan ígéretet teszünk, amit be is tudunk tartani. Ez az egyszerű alapelv szintén hozzásegített minket abban, hogy az egyik legstabilabb cég legyünk a globális csiszolóanyagok piacán