impa building Impa Building impa logo

Impa Building

Az 1962-ben Olaszország északkeleti részének szívében, San Pietri di Felettóban alapított IMPA gyár ma az olasz festék- és lakkgyártó piac egyik meghatározó szereplője. Ez a modern vállalat már több, mint 50 éve kiváló szakmai hozzáértéssel, kreativitással és elkötelezettséggel kínál magas szintű szolgáltatásokat, és fejleszti termékeit az építőipari, az ipari, a karosszéria és a hajóipari szektorban. Az IMPA tanúsítványai az előírt kötelezettségeket felülmúlva, garantáltan igazodnak a szigorú nemzetközi szabványokhoz. Célunk a kiváló minőség elérése, amely megfelel ügyfeleink elvárásainak a környezet teljes tiszteletben tartása mellett. Az IMPA Building (épület) termékcsoport modern dekorációs falfestékeket, márvány ragasztókat, fa karbantartó és felújító fagitteket, valamit tűzálló festékeket foglal magába.

TERMÉKCSOPORTOK

DEKORÁCIÓS FALFESTÉKEK

ORIZZONTI

IMPA

ORIZZONTI

Az Orizzonti az elegancia szinonimája stílusban, kínálatban és kreativitásban. Célunk: Korunk elvárásainak megfelelni a lakáskultúra területén. Minőség és megbízhatóság. Rugalmasság és sokoldalúság, hogy a felhasználó mindig saját fantáziája szerint újat alkothasson. A dekorációs termékek megkülönböztető jelleget igényelnek, amely a modern és az aktuális tendenciát követő formatervezésnek, dizájnak és életstílusnak megfelelően kiemelkedik a festékgyártók egysíkú ajánlatai közül. Az Orizzonti a magas szintű dekoráció világában történő "utazás" lehetőségét hozza el.

 

Orizzonti Dekorációs falfestékek impa building Impa Building orizzonti cans b

DEKORÁCIÓS FALFESTÉK

Tudjon meg többet!

BARRIER

TÜZGÁTLÓ BEVONATOK

IMPA

BARRIER

A Hőre habosodó vizesbázisú festékek acélszerkezetre, falazati elemekre és vasbeton szerkezetre is megfelelő tűzvédelmi megoldást kínál. Az alacsony VOC tartalmú, vízbázisú festék könnyen felhordható és vízzel lemosható. Gyorsan szárad és széles színskálában elérhető. Európai tanúsítvány az EN 13381 és az EN 13501 előírás szerint és a CE-jelölést igazoló Európai Műszaki Engedély.

Tűzgátló bevonatok impa building Impa Building barrier can big

HŐRE HABOSODÓ VIZESBÁZISÚ FESTÉK

Tudjon meg többet!

FAFELÚJÍTÓ PASZTA

plastuk_logo impa building Impa Building plastuk logo

IMPA

FAGITTEK

A fa javításával kapcsolatos megoldások fejlesztésében az IMPA már a hetvenes évek végén kiemelkedő piaci tényezőnek számított. Ma már a PLASTUK kétségtelenül a nemzetközi piac által elismert, az egyik legjobban értékelt megoldás nem csak az ipari gyártás területén, hanem a professzionális szakipari felhasználásban is. Több, nemzetközi szinten vezető cég, már évek óta alkalmazza az IMPA termékcsaládjait a fafelületek javításához, ami további innovációra és fejlesztésre ösztönzi a céget.

Fagittek impa building Impa Building fa cans b

POLIÉSZTER BÁZISÚ FAFELÚJÍTÓ PASZTA

Tudjon meg többet!

MÁRVÁNY KARBANTARTÓ TERMÉKEK

IMPA

MÁRVÁNY

Az IMPA márványragasztó és karbantartó termékek glettelésre, ragasztásra valamint pótlásra / javításra kifejlesztett poliésztergyanta bázisú anyagok kül- és beltéri használatra. A kikeményedés után jellege és keménysége a márványhoz hasonló, és éppen úgy kezelhető, megmunkálható és fényesíthető, mint maga a kő. Az IMPA SILISTONE impregnáló víztaszító, színtelen, megkötő védőalapozó épületek és kőfelületek védelmére. Megvéd a víz- és a nedvesség beszivárgásától, valamint a savas esőtől. A máló és korrodált köveket megköti, és megakadályozza, hogy a kő szétmálljon. Teljesen láthatatlan, a felület nem lesz tőle vizes hatású vagy fényes, változatlanul megtartja eredeti kinézetét. Bármilyen típusú fal- vagy kőfelület védelmére alkalmas.

Márvány termékek impa building Impa Building marvany b

MÁRVÁNY ÉS KŐ VÉDELEM

Tudjon meg többet!