Hogy jelölik a forgalmi engedélyben az autók színkódját?

A forgalmiban NINCS színkód

Röviden: Sehogy! Szeretnéd tudni az autód színkódját?

Szeretnéd tudni, hogy mit jelölnek a színek a forgalmiban? Olvass tovább!

Ha józan ésszel belegondolunk, akkor bizonyára belátjuk, hogy az autók forgalmi engedélyében feltüntetett 10 kód nem fedi le azt a több százezer színárnyalatot, amit 100 év alatt megálmodtak az autógyártók. Lássuk, milyen színkódokkal találkozhatunk, ha a forgalmi engedélyben keresgélünk.

01 Fehér
02 Sárga
03 Narancs
04 Piros
05 Bíbor / Lila
06 Kék
07 Zöld
08 Szürke
09 Barna
10 Fekete

01 Fehér – Az összes fehérhez hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint fehér színkódú autók között.

Forgalmi: 01 Fehér színkód

02 Sárga – Az összes sárgához hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint sárga színkódú autók között.

Forgalmi: 02 Sárga színkód

03 Narancs – Az összes narancssárgához hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint narancssárga színkódú autók között.

Forgalmi: 03 Narancs színkód

04 Piros – Az összes piroshoz hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint piros színkódú autók között.

Forgalmi: 04 Piros színkód

05 Bíbor / Lila – Az összes Bíbor / Lilához hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint bíbor / lila színkódú autók között.

Forgalmi: 05 Bíbor Lila

06 Kék – Az összes Kékhez hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint kék színkódú autók között.

Forgalmi: 06 Kék színkód

07 Zöld – Az összes Zöldhöz hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint zöld színkódú autók között.

Forgalmi: 07 zöld színkód

08 Szürke – Az összes Szürkéhez hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint szürke színkódú autók között.

Forgalmi: 08 szürke színkód

09 Barna – Az összes Barnához hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint barna színkódú autók között.

Forgalmi: 09 barna színkód

10 Fekete – Az összes Feketéhez hasonlító árnyalatot ide sorolják. Az alábbi példákból jól látható, hogy milyen különbségek vannak a forgalmi szerint fekete színkódú autók között.

Forgalmi: 10 Fekete színkód