Dodge Autófesték Színkód

Dodge Színkód

                                                                                                                                                              
Dodge Színkód

Dodge színkód tábláját jellemzően 2 helyen találjuk meg. Először ellenőrizzük az utas- és vezetőoldali ajtók mögött. Ha nem jártunk szerencsével, akkor a többi feltüntetett helyet is ellenőriznünk kell. A Dodge színkód általában 3 karakter hosszú és P betűvel kezdődik, számokat és betűket egyaránt tartalmaz.  (Pl. P87; PAR; stb.). Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Dodge Színkód Tábla
Dodge színkód kereső

Dodge autófesték javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Dodge javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Dodge javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Dodge autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.