Fiat Autófesték Színkód

Fiat Színkód

                                                                                                                                                              
Fiat Színkód

A fiat színkódok jellemzően 2 helyen találjuk meg. A leggyakoribb elhelyezési pont a tűzfal, de gyakorta találkozunk az ajtózsebbe rejtett matricával is. A Fiat színkód általában 3 szám, előfordul, hogy “/” jel mögött 1 betűt is találunk. (Pl. 268; 632; stb.) Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
BRAVO – CROMA – PUNTO Összes évjárat A motortér fedelén (a motorháztető alatt)
2
DOBLO – DUCATO – SCUDO QUBO – SEDICI – IDEA Összes évjárat Motortér
3
STILO – 500 – 600 – PANDA MULTIPLA – GRANDE PUNTO Összes évjárat Hátsó ajtó (kívülről)
4
NUOVO SCUDO – ULYSSE – SEDICI – STRADA Összes évjárat Az első ajtó élén
Fiat Színkód Tábla
Fiat színkód kereső

Fiat autófesték javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Fiat javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Fiat javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Fiat autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.