Jeep Színkód

                                                                                                                                                              
Jeep Színkód

Jeep színkódok elhelyezése elég szétszórt. A modern Jeep-eknél a vezetőoldali ajtó mögött találjuk a kódot, de kereshetjük a tűzfalon, a hűtőtartón és még a vezetőülés alatt is. A legtöbb színkód 3 karakter hosszú és jellemzően “P” betűvel kezdődik.  A színkódot az adattáblán a paint felírat után található 3 karakter. (Pl. PW1; PDM;).Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
COMMANDER, COMPASS, LIBERTY, PATRIOT Összes évjárat Az első ajtó oszlopán
2
CHEROKEE, COMANCHE, GRAND CHEROKEE, WAGONEER Összes évjárat Motortér
3
WRANGLER Összes évjárat Az első ülés alatt
Jeep Színkód Tábla
Jeep Autófesték színkód kereső
Jeep Autófesték színkód kereső

Jeep autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Jeep javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Jeep javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Jeep autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.