KIA Színkód

                                                                                                                                                              
Kia Színkód

Kia színkódok mindig a vezetőoldali ajtó mögött helyezkednek el. A legtöbb esetben 2 karakterből állnak, ami szám és betű kombináció is lehet. A színkód elhelyezkedése az adattáblán típusonként eltérhet, a paint alatti vagy melletti 2 karakter. Néha előfordul, hogy a színkód a trim alatt van elhelyezve, így rendelésnél érdemes mindkettőt beírni a színkódhoz. (Pl. B3/WK; VQ/CY; ).Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
Összes modell Jelenlegi állapot Zárt gépkocsivezető vagy utas ajtó
Kia Színkód Tábla
Kia Színkód Kereső
Kia Színkód Kereső

Kia autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Kia javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Kia javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Kia autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.