Mini Színkód

                                                                                                                                                              
Mini Színkód

A Mini színkód tábláját régebbi (2007 előtt) típus esetén  a tűzfal utasoldali oldalán találjuk meg. Újabb típusoknál, jellemzően 2007 után; a vezető vagy utasoldali ajtó oszlopon kell keresni. A táblán általában fel van tüntetve a szín neve is. (Pl. 668/9 – Black; 902/1 – Liquid Yellow; ) Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót.  Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
Összes modell …-2007 Motortér
2
Összes modell (1) 2007 – … Az oldalsó ajtó oszlopán az utas felől
Mini Színkód Tábla
Mini színkód kereső

Mini autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Mini javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Mini javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Mini autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.