Mitsubishi Színkód Kereső

Mitsubishi színkód kereső megmutatja, hogy hol találod a színkód táblázatot, ami segít a pontos szín meghatározásában.

                                                                                                                                                              
Mitsubishi Színkód

Mitsubishi színkód tábláját típusonként eltérő helyen találhatjuk meg. Ellenőrizze az utas- és vezetőoldali ajtó mögött, a tűzfal jobb és baloldalán is, illetve a motorháztető alatt az autó orránál. Általában betű és szám kombinációja. A színkód a táblán típusonként más helyen található, de minden esetben a color felírat után található. (Pl. G31S22; R59; W13; ) Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Mitsubishi Színkódok
Mitsubishi Színkód Tábla

Mitsubishi autófesték javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Mitsubishi javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Mitsubishi javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Mitsubishi autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.