Porsche Színkód Kereső

Porsche színkód kereső megmutatja, hogy hol találod a színkód táblázatot, ami segít a pontos szín meghatározásában.

                                                                                                                                                              
Porsche Színkód

A Porsche címkéket viszonylag nehéz megtalálni, mert típustól és évjárattól függően eltér a pozíciójuk. Először ellenőrizze az autó használati útmutatóját, ha nem járt szerencsével, akkor a következő helyeken kell megpróbálni.: A pótkerék környékén, a motorháztető alatt szinte bárhol. Általában 3 betű, de lehet 3 számjegy is, vagy ezek variációja (Pl. 253; LM7W; Y31; 22S stb.). Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
Összes modell Összes évjárat A gépkocsivezető oldalsó ajtaja éle
2
Cayenne Összes évjárat Csomagtér belseje
Porsche Színkód tábla

Porsche autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Porsche javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Porsche javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Porsche autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.