Smart Színkód

                                                                                                                                                              
Smart Színkód

A Smart színkód táblát jellemzően a vezetőoldali ajtó mögött vagy a csomagtérajtó kárpitja alatt találjuk meg. Mivel a Smart gépkocsik jellemzően két színűek, így mind a két színt feltüntetik az adattáblán. Rendelésnél írd bele, hogy melyik színt szeretnéd kérni. A Smart színkód szinte minden esetben 3 karatkerből áll. A színkódot a legtöbb esetben az adattábla bal oldalán találod. (Pl. EN7 EAZ; EB1 ECG;). Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
ForTwo Régi modell Motortér
2
ForTwo – ForFour Új modell Az oldalsó ajtó oszlopán az utas felől
Smart Színkód tábla
Smart Színkód kereső
Smart Színkód kereső

Smart autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Smart javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Smart javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Smart autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.