Volvo Színkód

                                                                                                                                                              
Volvo Színkód

A Volvo színkód táblát általában a vezető vagy utasoldali ajtó alatt/mögött, a motorháztető alatt a képeken jelzett helyen találjuk. A Volvo színkódját az adattáblán több helyen is elhelyezik típus szerint. A színkód 3 számjegyből és egy kötőjel után még 2 számjegyből áll. (Pl. 725-16; 446-46; 601-21; stb.). Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót.  Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
XC90 – C70 – S40 – S60 – S70 – S80 – V70 Összes évjárat Motortér
2
C30 – S40 – V50 – XC70 – V40 – XC40 – XC60 – V60 Összes évjárat Az oldalsó hátsó ajtó oszlopán az utas felől / a kormányoszlopon

Volvo színkód képek és videó

Volvo színkód
Volvo színkód
Volvo autófesték színkód tábla

Volvo autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Volvo javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Volvo javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Volvo autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.