Autófesték Spray Színkód alapján

Üzletünkben és webáruházunkban megrendelheti a színazonos autó javító festéket spraybe töltve is. Ehhez nem kell mást tennie, mint ellátogatni a webáruházban a Töltött spray kategóriában lévő termékekhez és megadni az autó márkáját, évjáratát és színkódját. Fontos tudni, hogy  a színkód nincs benne a forgalmiban, de színkód kereső rendszerünk segítségével könnyedén megtalálhatjuk ezt az információt is.
Amennyiben minta alapján szeretné kérni a kevert festéket, akkor vagy az autóval kell befáradnia üzletünkbe vagy pedig egy festett mintát kell hozni. Ez a minta jellemzően a tankajtó szokott lenni, mivel ez elég nagy felület, hogy egy spektrométerrel bemérhessük a színt, és leszerelése, szállítása is egyszerűbb, mint a gépháztetőnek. :)

A spraybe töltött javítófestékek nagy előnye, hogy bárki használhatja, nem igényel speciális szaktudást vagy különleges felszerelést. Autónk fényezésén keletkezett hibákat, kőfelverődéseket könnyen javíthatjuk vele. Fontos tudni, hogy az Akril és Metál színt különböző festékrendszerekből kell elkészíteni. Az akril színeket nem kell lelakkozni, mert fényes végeredményt kapunk a festék száradása után. A metál színeket minden esetben lakkal vonjuk be, mert egyrészt ettől lesz a felülete fényes, másrészt a lakk fogja megvédeni az időjárási körülményektől a festékréteget. Nem kell azonban megijedni ettől sem, hiszen ha mindent betartunk, amit a részletes leírásban találunk, akkor nem lehet elrontani a fényezést.

Töltött spray kiszerelés: 400 ml
Hasznos tartalom:
200 ml
Kiadóssága:
1 m2 felülettől függően

Autófesték Spray Vásárlása Színkód alapján

Töltött Spray Vásárlás

Autó Színkód Kereső

Csináld Magad Videó