AUTÓFESTÉK SZÍNKEVERÉS

SZÍNKÓD VAGY MINTA ALAPJÁN

Színkeverés és spray töltés

Számítógépes színkeverés hozott minta vagy színkód alapján. Cégünk három évtizedes tapasztalattal a legjobb autófesték rendszerekből készít el minden színt. Az egyedi színkeverést tapasztalt munkatársaink végzik egy precíz számítógépes program segítségével, így biztos lehet benne, hogy a gyárival megegyező árnyalatot fog kapni. Az elkészült festéket kérés esetén spray flakonba töltjük, de elérhető javító stift, javító toll és apró sérülésekre mikro ecsetelő szett is.

Töltött Spray Rendelés
Színkeverés spraybe
Autófesték javító stift

Autófesték stift

Színre kevert fényezés javító festék ecsettel felvihető változata a javító stift, amit kisebb lepattanások, karcolások és kőfelverődések javítására használhatunk. Akril és Metál színekhez is elérhető, 2-komponensű, teljes értékű autófesték és metál esetén lakk. A csomagban részletes leírást kapunk az anyagok használatához, de az oldalunkon is található egy cikk a témával kapcsolatban: Hogyan használd a fényezés javító stiftet Érdemes az itt leírtakat betartva nekikezdeni az otthoni javításoknak, hogy ne érjen minket meglepetés.

Javító stiftek rendelése

SZÍNRE KEVERT FESTÉKEK

RENDELÉS SZÍNKÓD ALAPJÁN

Színkód meghatározása alvázszám alapján

Színre kevert fényezés javító termékek elkészítéséhez szükséges minta, színkód vagy ha minden kötél szakad, akkor a forgalmiban lévő alvázszám. Amennyiben megrendelése mellé csatolja a fenti információk egyikét, akkor tapasztalt kollégáink elkészítik az autó gyári színét. Sajnos az alvázszám nem minden esetben segít, ezért először próbáljuk megkeresni az autón lévő színkód matricát. Ehhez a színkód kereső oldalunk nyújt segítséget: Katt

Gyári minőségű javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Töltött Spray Rendelés

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Javító stiftek rendelése

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.

Fényezés javító szett