BMW Színkód

                                                                                                                                                              

BMW Színkód alapján elkészített autó javító festék
Stift – Spray – Toll – Ecsetelő

BMW Autó javító festék

Gyári minőségű BMW autó javító festék színkód alapján. Javítsa ki megsérült fényezését egyszerűen, valódi BMW javítófestékkel. A színazonos gyári autófestékek használata nagyon egyszerű, nem igényel szakértelmet. Ha kőfelverődést vagy kisebb karcolásokat szeretne javítani, akkor kérheti javító stift kiszerelésben vagy fényezés javító tollban is. Amennyiben rendelkezik szórópisztollyal, akkor ahhoz is tudunk megfelelő javítófestéket adni, de spray flakonban is megvásárolható minden autó javító szín.

BMW autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű BMW javító festék spray számítógépes színkeveréssel.
Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű BMW javító festék stift számítógépes színkeveréssel.
Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű BMW autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.

Hol található az BMW Színkód?

A BMW színkód táblát jellemzően a motorháztető alatt találjuk meg.  A színkódok általában 3 számjegyből állnak, de előfordul „/” jel és egy betű kombináció is. A matricán szintén megtalálható a szín neve, ami angol és német nyelven is előfordulhat.

BMW színkód
BMW színkód tábla

A BMW története

BMW kezdetek

A BMW elődjének a Karl Rapp által 1913-ban alapított Rapp Motorenwerke GmbH-t tekinthetjük, melynek neve 1917-ben változott meg BMW GmbH-ra, egy évvel később pedig részvénytársasági formára váltott, vagyis BMW AG lett a megnevezése. Üzletvezetőként Franz Josef Poppot alkalmazták, a legtehetségesebb mérnöknek pedig Max Fritz mutatkozott, aki 1917-ben egy rendkívül hatékony motort fejlesztett repülőgépek számára. A porosz katonai igazgatóság 2000 darabot rendelt is belőle, később a BMW Illa erőforrással 9760 méteres magassági rekordot állítottak be, majd sajnálatos módon az I. világháború végével öt évre megtiltották nekik, hogy repülőgépmotorokat gyártsanak.

A BMW Illa repülőgépmotor rekord magasságot állított be

1922-ben Camillo Castiglioni főrészvényes fogta a BMW név jogati és a Bajor Repülőgépgyárhoz (BFW) ment, ami az Otto-motor feltalálója fiának, Gustav Ottónak a repülőgépgyárából jött létre. Az 1916. március 7-i dátumot szokás a hivatalos céges történetben az alapítás időpontjának tekinteni, mert Castiglioni megjelenésével a BFW-ből BMW lett. Jelentős bevételük származott az orosz repülőgépmotor üzletből, és ekkor alapozták meg sikeres motorkerékpár-üzletágukat is. Ezután egy évvel, 1923-ban Max Fritz és Martin Stolle megalkotta az első motorkerékpárt, az R32-t, mellyel új ágazatot nyitottak – a mai napig megőrizték az akkor lefektetett elveket: boxermotor és ennek a váltóval közös egységbe szervezését, vagyis a nem lánchajtásos kialakítást.

Az R32 volt az első motorkerékpárjuk

Autógyártás Eisenachban

1924-től megint gyárthattak repülőgépeket, 1928-ban átvették az Eisenach Járműgyártó RT.-t, mely ekkor a Dixi nevű kisautót gyártotta. 1929. március 22-től megindult a finomított Dixi szériagyártása Eisenachban, melyet 3/15 PS-nek, vagy DA2-nek hívtak és a brit Austin Seven liszenszre alapult. Az első saját BMW konstrukció 1932-ben látott napvilágot AM1 (Automobilkonstruktion München Nr. 1) néven, ezt az 1933-as 303-as modell követte 1,2 literes hathengeres motorral, először két vesét formáló hűtőráccsal– Fritz Fiedler tollából.

A DA2-es modell Austin Seven liszenszre

Ám a repülőgépgyártás ismét előtérbe került, új gyárat is létesítettek a repülő alkalmatosságok készítésére, de jelentek meg további számottevő négykerekűek: 326 (1935), 327 (1937) és a 328-as roadster (1936). Utóbbi letette a névjegyét az 1940-es Mille Miglia megnyerésével, valahol itt alapozta a meg a BMW a sportos hírnevét, a britek Frazer-Nash néven le is koppintották, majd gyártották ezt a modellt.

A328 Roadster modell a Mille Miglián

A BMW II. világháború alatt és után

A második világháború alatt a BMW nagy erőkkel a repülőgépmotorok gyártására koncentrált, legfontosabb termékük a Focke-Wulf Fw 190-be szánt 2000 lóerős 801-es egység volt, de a Wehrmacht számára oldalkocsis motorokat, 1937 és 1942 között 325-ös autókat is gyártottak. A BMW részt vett sugárhajtóművek, mint pl. a BMW003 fejlesztésében, illetve rakéta meghajtású fegyverek gyártásában egyaránt. Sajnálatos, de a gyártáshoz kényszermunkásokat is alkalmaztak, akiket az allachi és dachaui koncentrációs táborokban helyeztek el.

A 801-es repülőgépmotor 2000 lóerővel

1945-ben a müncheni törzsgyár szinte megsemmisült, az eisenachi üzem a szovjetek kezébe került. A müncheniek nem akarták, hogy a befolyásuk nélkül gyártsanak autókat tovább Eisenachban, ezért a keletnémet járműveket EMW néven kínálták, 1952-ben a gyárat állami üzemmé nyilvánították. Münchenben eddig csak motorkerékpárokat, konyhai edényeket, fékeket készítettek.

Az 501-es luxusmodell alap, hathengeres motorral 1971 köbcentis és 65 lóerős volt, míg a nagyobb V8 már 100 lóerőt teljesített. Az 503 és a kisebb 507 típusok nem fogytak különösen jól, manapság viszont a gyűjtők álmai. A legtöbbet a BMW Isettából adták el, eleinte 250 köbcentis, később 298 köbcentis négyütemű, 13 lóerős motorokkal szerelve. Az 501 és az elegánsabb 502 gyártása annyira költséges volt, hogy minden példányon 4000 márkát bukott a vállalat, erre még rátett, hogy az ’50-es évek közepétől a motorkerékpárok piaca is csökkent. A probléma az lehetett, hogy a gyártó modellpalettájából hiányoztak a középosztálynak szánt típusok.

Az 502-es luxusmodell V8-as motorral

A 1958-59-es üzleti év veszteségei után összehívták a vezetőséget. A Deutsche Bank által kinevezett igazgatóság és felügyelőbizottság szerint a BMW-t el kellene adni a Daimler-Benz Részvénytársaságnak, így a BMW sorsa megpecsételődni látszott, mivel a Bank a részvénytőke felét képviselte. A személyi állományból, üzemi tanácsokból, autókereskedőkből és kisrészvényesekből álló szövetség elutasította az ajánlatot és kérték a társaság mérlegének vizsgálatát. A mérleg hibásnak bizonyult, hiszen a 700-as modell fejlesztési költségeit szabálytalanul elírták, így a cég elkerülte a felvásárlást.

BMW Isetta miniautó

Glas, Kuenheim, Rover, Rolls-Royce

A függetlenség maradt, de a középosztálynak szánt modell kifejlesztésére nem volt pénz. Ekkor került a képbe Herbert Quandt iparos, így a Quandt-csoport tőkerészesedése 60%-ra nőtt, a bankok pedig elveszítették befolyásukat a BMW felett. Herbert vagyona és az allachi turbinaüzem eladásai révén meglett a pénz a fejlesztésekhez: a járműnek nagy teljesítményű limuzinnak kellett lennie, referenciának a Borgward Isabella modelljét vették alapul. 1959-ben mutatták be a 700-as modellt 697 köbcentis motorral, mely kupé és kabrió kivitelben készült – ez szilárdította meg a cég helyzetét.

A BMW 700-as 697 köbcentis motorral készült

Rá három évre, 1962-ben debütált az 1500-as, mely az 1800-as és 2000-es modellváltozataival nagy siker lett, túrakocsis győzelmei pedig tovább fokozták hírnevét. A helyzet az 1966-os 02-es szériával (1602, 1802, 2002,) szilárdult meg, ’67-ben a dingolfingi Hans Glas GmbH-t saját termelési központtá alakították, itt készültek egy ideig BMW-Glas modellek, de ezek kifutásával a Glas név eltűnt. Az 1968-ban bemutatott E3 2500, később a 2800, majd a 3,0 SI hozta meg az igazi sikert a gyárnak.

BMW E3 2500-ak a mai napig pörögnek az utakon

1973-ban jelent meg az első turbómotoros modell, a hathengeres E3 hosszabb, tágasabb, kényelmesebb limuzin volt, és remek vételnek számított a Mercedeshez képest is – egy jól vezethető, az akkori kor minden kényelmi extrájával ellátott autó volt. Az E9 kupé pedig komoly sikereket ért el a túraautó-világbajnokságokon.

BMW E9 a túraautó-világbajnokságon

Az igazgatóság elnöke 1970-től 1993-ig Eberhard von Kuenheim volt, ebben a korszakban a forgalom a 18-szorosára nőtt, az alkalmazottak száma 23 000-ről 71 000-ra, telephelyek létesültek Németországban, Ausztriában, Dél-Afrikában és az USA-ban. 1985-ben nyílt meg a Kutatási és Fejlesztési Központ, a FIZ. Sajátos arculatot, elegáns, igényes, sportos autókat kínáltak, az autók jól fogytak nem csak Európában, hanem a tengerentúlon is.

Az ötös sorozat, az E12 1972-ben mutatkozott be a középkategóriában széles motorpalettával, kimagasló minőséggel, hiszen a mai napig pörög néhány az utakon. A hármas sorozat az E21-gyel kezdett 1975-ben, hat év után már az egymilliomodik példány hagyta el a gyártósorokat. A 320i volt a legnépszerűbb a kétliteres befecskendezéses motorral, négy- vagy ötfokozatú váltóval, vezető felé irányozott műszerfallal. Hetvenes évek közepén jelent meg a hatos széria az E24 nagykupé képében. Az új felsőkategória az E23 lett, ez váltotta az E3-at, számtalan extrával, kiváló motorokkal. Az 5-ösből jött az E28 az első M5-ös jelzéssel, 3.5 literes 286 lóerős motorral, 246 km/h-s végsebességgel. 1982-től jött az új hármas sorozat, az E30. A hármas, ötös, hetes szériát a kisebb, kompaktabb kategóriák egészítették ki később a Z1, Z3 vagy a nagyteljesítményű kupé az E31, azaz a 8-as sorozat V12-es motorjaival.

BMW E31 850i V12-es motorral

1994-ben jó ötletnek tűnt számukra, hogy felvásárolják a brit Rover Csoportot (Rover, MG, MINI, Land Rover), hiszen nem kellet új platformokat tervezni az elsőkerékhajtású modellek számára, így tudták volna gyorsan növelni kapacitásukat. Aztán ráeszméltek, hogy a Rover termékei elöregedtek, minőségük bőven hagyott kívánnivalót maga után, az eladási célokat sem érték el. Konfliktushelyzetet alakított ki a BMW 1999-ben bevezetett szabadidő-autója, az X5, mely konkurenciát jelentett a Land Roverek számára, a Rover vesztéségei erősen nőttek. Végül beismerték, hogy a döntés hibás volt, kilenc milliárd márkát vesztettek, Bernd Pischetsrieder akkori igazgatósági elnök és Wolfgang Reitzle technikai igazgató pedig lemondott. 2000. március 16-án a németek befejezték a Rover projektet, a Land Rover a Fordé lett, a BMW Csoport csak a MINI névhez tartozó jogokat tartotta meg magának.

A BMW X5 1999-ben debütált

2002-ben a BMW megszerezte a Rolls-Royce védjegy jogosultságát, 2003-ban piacra került a már kifejlesztett Phantom luxuslimuzin, mely Goodwoodban készült.

A 21. század egyik legjelentősebb változását sokak szerint Christopher Bangle vezető tervező hozta el, aki a konzervatív, klasszikus formákat egyedi dizájnnal helyettesítette. Sokan kritizálták, de az eladások a gyárat igazolták, az összes sorozat új szellemiséget tükrözött. Az új évtized trendjeit követve bővült a modellpaletta a szabadidő-autókkal, a BMW-n belül SAV-nak, azaz Sport Activity Vehicle-nek hívják őket. Az első a BMW X5 volt 1991-ben, majd később X1, X2, X3,X4, X6, sőt már X7 modellekkel bővült a paletta, de ne feledkezzünk meg a Z-betűvel ellátott roadsterekről sem!

forrás: https://www.mahzrt.hu/bmw

BMW modellek

BMW 1-series BMW 1-series BMW 1-series Cabrio BMW 1-series Cabrio BMW 1-series Coupe BMW 1-series Coupe BMW 2-series Active Tourer BMW 2-series Active Tourer BMW 2-series Cabrio BMW 2-series Cabrio BMW 2-series Coupe BMW 2-series Coupe
BMW 2-series Gran Tourer BMW 2-series Gran Tourer BMW 3-series BMW 3-series BMW 3-series Cabrio BMW 3-series Cabrio BMW 3-series Compact BMW 3-series Compact BMW 3-series Coupe BMW 3-series Coupe BMW 3-series Gran Turismo BMW 3-series Gran Turismo BMW 3-series Touring BMW 3-series Touring BMW 4-series Cabrio BMW 4-series Cabrio BMW 4-series Coupe BMW 4-series Coupe BMW 4-series Gran Coupe BMW 4-series Gran Coupe BMW 5-series BMW 5-series BMW 5-series Gran Turismo BMW 5-series Gran Turismo BMW 5-series Touring BMW 5-series Touring BMW 6-series BMW 6-series BMW 6-series Cabrio BMW 6-series Cabrio BMW 6-series Coupe BMW 6-series Coupe BMW 6-series Gran Coupe BMW 6-series Gran Coupe BMW 7-series BMW 7-series BMW 7-series BMW 7-series BMW 8-series BMW 8-series BMW i3 BMW i3 BMW i8 BMW i8 BMW X1 BMW X1 BMW X3 BMW X3 BMW X4 BMW X4 BMW X5 BMW X5 BMW X6 BMW X6 BMW Z1 BMW Z1 BMW Z3 coupe BMW Z3 coupe BMW Z3 roadster BMW Z3 roadster BMW Z4 Coupe BMW Z4 Coupe BMW Z4 roadster BMW Z4 roadster BMW Z8 BMW Z8

BMW színkódok

BMW Színkód: 007 HELLELFENBEIN (1989 – 2000)
BMW Színkód: 007 HELLELFENBEIN (1989 – 2000)
BMW Színkód: 013 TOPASBRAUN MET. 2C (1976 – 1980)
BMW Színkód: 016 IBERISCHROT (1978 – 1980)
BMW Színkód: 018 RUBINROT MET. 2C (1976 – 1980)
BMW Színkód: 018 RUBINROT MET. 2C (1976 – 1980)
BMW Színkód: 020 KORALL (1976 – 1978)
BMW Színkód: 020 KORALL (1976 – 1978)
BMW Színkód: 022 INKA (1971 – 1975)
BMW Színkód: 022 INKA (1971 – 1975)
BMW Színkód: 023 GRANADA (1963 – 1972)
BMW Színkód: 024 VERONA (1972 – 1975)
BMW Színkód: 024 VERONA (1972 – 1975)
BMW Színkód: 027 MADEIRA (1976 – 1978)
BMW Színkód: 037 FJORD MET. 2C (1972 – 1980)
BMW Színkód: 037 FJORD MET. 2C (1972 – 1980)
BMW Színkód: 045 ARKTISBLAU MET. 2C (1974 – 1986)
BMW Színkód: 045 ARKTISBLAU MET. 2C (1974 – 1986)
BMW Színkód: 05-193-7690 LACHSSILBER MET. 2C (1986 – 1991)
BMW Színkód: 05-193-7690 LACHSSILBER MET. 2C (1986 – 1991)
BMW Színkód: 05-193-7696 DELPHIN MET. 2C (1982 – 1990)
BMW Színkód: 05-193-7696 DELPHIN MET. 2C (1982 – 1990)
BMW Színkód: 05-407-3441 MISANOROT (1988 – 1990)
BMW Színkód: 05-407-3441 MISANOROT (1988 – 1990)
BMW Színkód: 05-407-3466 ZINNOBERROT (1984 – 1990)
BMW Színkód: 05-407-3466 ZINNOBERROT (1984 – 1990)
BMW Színkód: 05-407-3487 BRILLIANTROT (1989 – 1993)
BMW Színkód: 05-407-3487 BRILLIANTROT (1989 – 1993)
BMW Színkód: 05-407-7721 VULKANGRAU (1990 – 1993)
BMW Színkód: 05-407-7721 VULKANGRAU (1990 – 1993)
BMW Színkód: 05-408-3370 HENNAROT (1977 – 1984)
BMW Színkód: 05-408-3370 HENNAROT (1977 – 1984)
BMW Színkód: 052 HENNAROT (1977 – 1984)
BMW Színkód: 052 HENNAROT (1977 – 1984)
BMW Színkód: 053 BORDEAUXROT (1977 – 1978)
BMW Színkód: 053 BORDEAUXROT (1977 – 1978)
BMW Színkód: 054 OZEANBLAU (1977 – 1981)
BMW Színkód: 055 ANTHRAZIT MET. 2C (1974 – 1979)
BMW Színkód: 055 ANTHRAZIT MET. 2C (1974 – 1979)
BMW Színkód: 060 POLARIS NEU MET. 2C (1971 – 1986)
BMW Színkód: 060 POLARIS NEU MET. 2C (1971 – 1986)
BMW Színkód: 064 POLARIS MET. (1963 – 1966)
BMW Színkód: 064 POLARIS MET. (1963 – 1966)
BMW Színkód: 070 GOLF (1971 – 1979)
BMW Színkód: 075 RESEDAGRÜN MET. 2C (1976 – 1981)
BMW Színkód: 085 CHAMONIX (1962 – 1980)
BMW Színkód: 085 CHAMONIX (1962 – 1980)
BMW Színkód: 086 SCHWARZ (1970 – 1993)
BMW Színkód: 086 SCHWARZ (1970 – 1993)
BMW Színkód: 087 GRAPHIT MET. 2C (1978 – 1984)
BMW Színkód: 087 GRAPHIT MET. 2C (1978 – 1984)
BMW Színkód: 103 AVUSSCHWARZ (1980 – 2009)
BMW Színkód: 103 AVUSSCHWARZ (1980 – 2009)
BMW Színkód: 103 NACHTSCHWARZ (1980 – 2009)
BMW Színkód: 103 NACHTSCHWARZ (1980 – 2009)
BMW Színkód: 128 GAZELLENBEIGE (1984 – 1986)
BMW Színkód: 128 GAZELLENBEIGE (1984 – 1986)
BMW Színkód: 138 ZINNOBERROT (1984 – 1990)
BMW Színkód: 138 ZINNOBERROT (1984 – 1990)
BMW Színkód: 139 BRONZITBEIGE MET. 2C (1982 – 1990)
BMW Színkód: 139 BRONZITBEIGE MET. 2C (1982 – 1990)
BMW Színkód: 144 FELGENSILBER MET. 2C (1998 – 2000)
BMW Színkód: 144 FELGENSILBER MET. 2C (1998 – 2000)
BMW Színkód: 146 ALPINWEISS (1979 – 1987)
BMW Színkód: 146 ALPINWEISS (1979 – 1987)
BMW Színkód: 149 SAPHIRBLAU MET. 2C (1979 – 1984)
BMW Színkód: 149 SAPHIRBLAU MET. 2C (1979 – 1984)
BMW Színkód: 150 STRATOSBLAU MET. 2C (1979 – 1984)
BMW Színkód: 151 ASCOTGRAU MET. 2C (1979 – 1981)
BMW Színkód: 151 ASCOTGRAU MET. 2C (1979 – 1981)
BMW Színkód: 171 OPALGRÜN MET. 2C (1981 – 1984)
BMW Színkód: 172 KARMINROT (1984 – 1987)
BMW Színkód: 172 KARMINROT (1984 – 1987)
BMW Színkód: 173 LAPISBLAU (1981 – 1986)
BMW Színkód: 173 LAPISBLAU (1981 – 1986)
BMW Színkód: 176 SATURNBLAU (1984 – 1987)
BMW Színkód: 178 BALTICBLAU MET. 2C (1981 – 1984)
BMW Színkód: 178 BALTICBLAU MET. 2C (1981 – 1984)
BMW Színkód: 181 DIAMANTSCHWARZ MET. 2C (1984 – 1994)
BMW Színkód: 181 DIAMANTSCHWARZ MET. 2C (1984 – 1994)
BMW Színkód: 184 DELPHIN MET. 2C (1982 – 1990)
BMW Színkód: 184 DELPHIN MET. 2C (1982 – 1990)
BMW Színkód: 189 CIRRUSBLAU MET. 2C (1986 – 1990)
BMW Színkód: 189 CIRRUSBLAU MET. 2C (1986 – 1990)
BMW Színkód: 196 ZOBELBRAUN MET. 2C (1984 – 1987)
BMW Színkód: 198 ROYALBLAU MET. 2C (1986 – 1991)
BMW Színkód: 198 ROYALBLAU MET. 2C (1986 – 1991)
BMW Színkód: 199 BURGUNDROT MET. 2C (1982 – 1990)
BMW Színkód: 202 YUKONBLAU MET. 2C (1998 – 2000)
BMW Színkód: 202 YUKONBLAU MET. 2C (1998 – 2000)
BMW Színkód: 203 LACHSSILBER MET. 2C (1986 – 1991)
BMW Színkód: 203 LACHSSILBER MET. 2C (1986 – 1991)
BMW Színkód: 207 ATLANTIS BLAU (1987 – 1992)
BMW Színkód: 207 ATLANTIS BLAU (1987 – 1992)
BMW Színkód: 214 BURGUNDROT MET. 2C (1986 – 1990)
BMW Színkód: 214 BURGUNDROT MET. 2C (1986 – 1990)
BMW Színkód: 218 ALPINWEISS II (1987 – 1993)
BMW Színkód: 218 ALPINWEISS II (1987 – 1993)
BMW Színkód: 224 WEINROT (1987 – 1990)
BMW Színkód: 229 SEBRING GRAU MET. 2C (1989 – 1991)
BMW Színkód: 236 MISANOROT (1988 – 1990)
BMW Színkód: 236 MISANOROT (1988 – 1990)
BMW Színkód: 237 GRANITSILBER MET. 2C (1990 – 1994)
BMW Színkód: 237 GRANITSILBER MET. 2C (1990 – 1994)
BMW Színkód: 243 NOGAROSILBER MET. 2C (1988 – 1991)
BMW Színkód: 243 NOGAROSILBER MET. 2C (1988 – 1991)
BMW Színkód: 244 STERLINGSILBER MET. 2C (1989 – 1993)
BMW Színkód: 244 STERLINGSILBER MET. 2C (1989 – 1993)
BMW Színkód: 250 MACAU BLAU MET. 2C (1988 – 1991)
BMW Színkód: 250 MACAU BLAU MET. 2C (1988 – 1991)
BMW Színkód: 252 CALYPSOROT P. 2C (1989 – 1999)
BMW Színkód: 252 CALYPSOROT P. 2C (1989 – 1999)
BMW Színkód: 256 TOBAGOBLAU M. 2C (1993 – 1996)
BMW Színkód: 256 TOBAGOBLAU M. 2C (1993 – 1996)
BMW Színkód: 257 TOPROT 2C (1989 – 1992)
BMW Színkód: 257 TOPROT 2C (1989 – 1992)
BMW Színkód: 258 FLASHGRUEN (1995)
BMW Színkód: 259 BROKATROT MET (1990-1994)
BMW Színkód: 259 BROKATROT MET (1990-1994)
BMW Színkód: 262 NEONGRÜN P. 2C (1991 – 1999)
BMW Színkód: 262 NEONGRÜN P. 2C (1991 – 1999)
BMW Színkód: 266 LAGUNENGRÜN P. MET. 2C (1990 – 1993)
BMW Színkód: 266 LAGUNENGRÜN P. MET. 2C (1990 – 1993)
BMW Színkód: 269 ARKTISGRAU MET. 2C (1993 – 1996)
BMW Színkód: 269 ARKTISGRAU MET. 2C (1993 – 1996)
BMW Színkód: 273 ISLANDGRÜN MET. 2C (1989 – 1993)
BMW Színkód: 273 ISLANDGRÜN MET. 2C (1989 – 1993)
BMW Színkód: 274 MUGELLOROT (1992 – 1995)
BMW Színkód: 275 BOSTONGRÜN MET. 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: 275 BOSTONGRÜN MET. 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: 278 TRAUMSCHWARZ MET. 2C (1989 – 1992)
BMW Színkód: 281 SIENAROT P. 2C (1993 – 1995)
BMW Színkód: 287 MAURITIUSBLAU P. MET. 2C (1990 – 1994)
BMW Színkód: 287 MAURITIUSBLAU P. MET. 2C (1990 – 1994)
BMW Színkód: 294 LAZURBLAU MET. 2C (1989 – 1993)
BMW Színkód: 294 LAZURBLAU MET. 2C (1989 – 1993)
BMW Színkód: 295 SAMOABLAU MET. 2C (1993 – 1997)
BMW Színkód: 297 MONTREALBLAU P. 2C (1994 – 2001)
BMW Színkód: 297 MONTREALBLAU P. 2C (1994 – 2001)
BMW Színkód: 299 TECHNO VIOLETT P. 2C (1994 – 2004)
BMW Színkód: 299 TECHNO VIOLETT P. 2C (1994 – 2004)
BMW Színkód: 300 ALPINWEISS III 2C (1993 – 2011)
BMW Színkód: 300 ALPINWEISS III 2C (1993 – 2011)
BMW Színkód: 301 KASCHMIRBEIGE MET. 2C (1990 – 1998)
BMW Színkód: 301 KASCHMIRBEIGE MET. 2C (1990 – 1998)
BMW Színkód: 303 COSMOSSCHWARZ P. MET. 2C (1994 – 2002)
BMW Színkód: 303 COSMOSSCHWARZ P. MET. 2C (1994 – 2002)
BMW Színkód: 305 PETROL P. 2C (1994 – 2005)
BMW Színkód: 305 PETROL P. 2C (1994 – 2005)
BMW Színkód: 307 DUNKELGRÜN II 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: 308 BRILLIANTROT (1989 – 1993)
BMW Színkód: 308 BRILLIANTROT (1989 – 1993)
BMW Színkód: 309 ARKTISSILBER MET. 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: 309 ARKTISSILBER MET. 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: 310 FJORDGRAU MET (1980 – 2009)
BMW Színkód: 310 FJORDGRAU MET (1980 – 2009)
BMW Színkód: 314 HELLROT 2C (1993 – 2009)
BMW Színkód: 314 HELLROT 2C (1993 – 2009)
BMW Színkód: 317 ORIENTBLAU MET. 2C (1993 – 2006)
BMW Színkód: 317 ORIENTBLAU MET. 2C (1993 – 2006)
BMW Színkód: 318 SANTORINBLAU (1994 – 1999)
BMW Színkód: 318 SANTORINBLAU (1994 – 1999)
BMW Színkód: 322 NAUTICGRÜN (1989 – 1992)
BMW Színkód: 324 OXFORDGRÜN P. MET. 2C (1993 – 2002)
BMW Színkód: 324 OXFORDGRÜN P. MET. 2C (1993 – 2002)
BMW Színkód: 329 VULKANGRAU (1990 – 1993)
BMW Színkód: 329 VULKANGRAU (1990 – 1993)
BMW Színkód: 339 ASPENSILBER MET. 2C (1994 – 2002)
BMW Színkód: 343 CANYONROT P. 2C (1995 – 1999)
BMW Színkód: 343 CANYONROT P. 2C (1995 – 1999)
BMW Színkód: 347 SCHWARZ P. MET. 2C (1994 – 1999)
BMW Színkód: 347 SCHWARZ P. MET. 2C (1994 – 1999)
BMW Színkód: 354 TITANSILBER MET. 2C (1997 – 2012)
BMW Színkód: 354 TITANSILBER MET. 2C (1997 – 2012)
BMW Színkód: 364 TOPASBLAU MET. 2C (1998 – 2006)
BMW Színkód: 366 IMOLAROT 2C (1996 – 2006)
BMW Színkód: 366 IMOLAROT 2C (1996 – 2006)
BMW Színkód: 367 ALASKABLAU MET. 2C (1994 – 1999)
BMW Színkód: 372 STAHLBLAU MET. 2C (1997 – 2007)
BMW Színkód: 375 FEUERROT II 2C (1996 – 1999)
BMW Színkód: 381 LE MANS BLAU MET. 2C (1999 – 2015)
BMW Színkód: 381 LE MANS BLAU MET. 2C (1999 – 2015)
BMW Színkód: 405 IMOLAROT II 2C (1998 – 2012)
BMW Színkód: 405 IMOLAROT II 2C (1998 – 2012)
BMW Színkód: 411 PERLBEIGE MET. 2C (1998 – 2003)
BMW Színkód: 415 HELLROT II 2C (1999 – 2004)
BMW Színkód: 415 HELLROT II 2C (1999 – 2004)
BMW Színkód: 41609.6 KASCHMIRBEIGE MET. 2C (1990 – 1998)
BMW Színkód: 41609.6 KASCHMIRBEIGE MET. 2C (1990 – 1998)
BMW Színkód: 437 WEISSALUMIN II MET.2C (2003)
BMW Színkód: 437 WEISSALUMIN II MET.2C (2003)
BMW Színkód: 454 TANNENGRÜN MET. 2C (1993 – 2004)
BMW Színkód: 454 TANNENGRÜN MET. 2C (1993 – 2004)
BMW Színkód: 472 STERLINGGRAU MET. 2C (2001 – 2009)
BMW Színkód: 472 STERLINGGRAU MET. 2C (2001 – 2009)
BMW Színkód: 475 SAPHIRSCHWARZ MET. 2C (2000 – 2012)
BMW Színkód: 475 SAPHIRSCHWARZ MET. 2C (2000 – 2012)
BMW Színkód: 476 AMBRA MET. 2C (2001 – 2004)
BMW Színkód: 476 BERNSTEIN MET (2001 – 2004)
BMW Színkód: 476 GOLDORANGE MET (2001 – 2004)
BMW Színkód: 490 AQUA MET. 2C (1995 – 1999)
BMW Színkód: 490 INDIGOBLAU MET. 2C (1994 – 2004)
BMW Színkód: 490 INDIGOBLAU MET. 2C (1994 – 2004)
BMW Színkód: 490 SANTORINBLAU (1994 – 1999)
BMW Színkód: 490 SANTORINBLAU (1994 – 1999)
BMW Színkód: 490 SCHWARZBLAU MET. 2C (1987 – 1999)
BMW Színkód: 490 SCHWARZBLAU MET. 2C (1987 – 1999)
BMW Színkód: 490 TANNENGRÜN MET. 2C (1993 – 2004)
BMW Színkód: 490 TANNENGRÜN MET. 2C (1993 – 2004)
BMW Színkód: 502 TECHNO VIOLETT P. 2C (1994 – 2004)
BMW Színkód: 502 TECHNO VIOLETT P. 2C (1994 – 2004)
BMW Színkód: 527 SANTORINBLAU (1994 – 1999)
BMW Színkód: 527 SANTORINBLAU (1994 – 1999)
BMW Színkód: 531 ACAPULCOBLAU MET. 2C (1994 – 1999)
BMW Színkód: 533 PETROL P. 2C (1994 – 2005)
BMW Színkód: 533 PETROL P. 2C (1994 – 2005)
BMW Színkód: 561 SILBER RAUCH MET. (2000 – 2000)
BMW Színkód: 561 SILBER RAUCH MET. (2000 – 2000)
BMW Színkód: 668 SCHWARZ II 2C (1990 – 2012)
BMW Színkód: 668 SCHWARZ II 2C (1990 – 2012)
BMW Színkód: A08 SILBERGRAU MET. 2C (2002 – 2011)
BMW Színkód: A08 SILBERGRAU MET. 2C (2002 – 2011)
BMW Színkód: A14 MINERALSILBER MET. 2C (2003 – 2012)
BMW Színkód: A14 MINERALSILBER MET. 2C (2003 – 2012)
BMW Színkód: A17 HAVANNA MET. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: A17 HAVANNA MET. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: A22 SPARKLING GRAPHIT MET. 2C (2004 – 2010)
BMW Színkód: A23 SONORA MET. 2C (2003 – 2007)
BMW Színkód: A30 INTERLAGOS BLAU P. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: A35 MONACOBLAU MET. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: A35 MONACOBLAU MET. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: A36 TITANGRAU II MET. 2C (2003 – 2010)
BMW Színkód: A36 TITANGRAU II MET. 2C (2003 – 2010)
BMW Színkód: A39 BARBERAROT MET. 2C (2004 – 2010)
BMW Színkód: A39 BARBERAROT MET. 2C (2004 – 2010)
BMW Színkód: A44 REFLEXSILBER MET. 2C (2004 – 2007)
BMW Színkód: A44 REFLEXSILBER MET. 2C (2004 – 2007)
BMW Színkód: A51 MONTEGOBLAU MET. 2C (2005 – 2012)
BMW Színkód: A52 SPACEGRAU MET. 2C (2005 – 2012)
BMW Színkód: A52 SPACEGRAU MET. 2C (2005 – 2012)
BMW Színkód: A53 PLATINBRONZE MET. 2C (2006 – 2015)
BMW Színkód: A61 KARMESINROT 2C (2006 – 2014)
BMW Színkód: A61 KARMESINROT 2C (2006 – 2014)
BMW Színkód: A63 BLAZING RED MET ( )
BMW Színkód: A63 BLAZING RED MET ( )
BMW Színkód: A72 KASCHMIRSILBER MET. 2C (2008 – 2015)
BMW Színkód: A72 KASCHMIRSILBER MET. 2C (2008 – 2015)
BMW Színkód: A79 SEDONAROT MET. 2C (2007 – 2011)
BMW Színkód: A80 FERRICGRAU MET. 2C (2010 – 2012)
BMW Színkód: A80 FERRICGRAU MET. 2C (2010 – 2012)
BMW Színkód: A81 TASMAN MET. 2C (2008 – 2012)
BMW Színkód: A81 TASMAN MET. 2C (2008 – 2012)
BMW Színkód: A83 GLACIERSILBER MET. 2C (2010 – 2015)
BMW Színkód: A83 GLACIERSILBER MET. 2C (2010 – 2015)
BMW Színkód: A96 MINERALWEISS MET. 2C (2008 – 2015)
BMW Színkód: A96 MINERALWEISS MET. 2C (2008 – 2015)
BMW Színkód: A98 IMPERIALBLAU MET ( )
BMW Színkód: A98 IMPERIALBLAU MET ( )
BMW Színkód: ANTHRAZIT MET ( )
BMW Színkód: B27 SHADOW MET (2010 – 2017)
BMW Színkód: B40 LIQUID BLUE MET. 2C (2011 – 2012)
BMW Színkód: B40 LIQUID BLUE MET. 2C (2011 – 2012)
BMW Színkód: B60 BRILLANT COPPER MET (2012 – 2014)
BMW Színkód: B64 KALLISTROGRAU MET. 2C (2012 – 2014)
BMW Színkód: B64 KALLISTROGRAU MET. 2C (2012 – 2014)
BMW Színkód: B65 JATOBA MET. 2C (2012 – 2014)
BMW Színkód: B65 JATOBA MET. 2C (2012 – 2014)
BMW Színkód: B66 MOONLIGHT SILVER MET. 2C (2013 – 2014)
BMW Színkód: B66 MOONLIGHT SILVER MET. 2C (2013 – 2014)
BMW Színkód: B89 LAURUSGRAU MET. 2C (2013 -2014)
BMW Színkód: B89 LAURUSGRAU MET. 2C (2013 -2014)
BMW Színkód: B91 SOLARORANGE MET. 2C (2013 -2014)
BMW Színkód: B93 IONIC SILVER MET. 2C (2013 -2014)
BMW Színkód: B93 IONIC SILVER MET. 2C (2013 -2014)
BMW Színkód: BMW1067 GIALLO 2C (1996 – 2000)
BMW Színkód: BMW2212 ORANGE (1982 – 1999)
BMW Színkód: BMW2212 ORANGE (1982 – 1999)
BMW Színkód: BMW302 ESPANOL (1956 – 1963)
BMW Színkód: BMW302 ESPANOL (1956 – 1963)
BMW Színkód: BMW3470 ROT (1982 – 1984)
BMW Színkód: BMW3470 ROT (1982 – 1984)
BMW Színkód: BMW4000 BLAUVIOLETT (SERVICE) (1986 – 2000)
BMW Színkód: BMW4196 WEISS (1982 – 1984)
BMW Színkód: BMW4196 WEISS (1982 – 1984)
BMW Színkód: BMW4340 CLASSICWEISS (1985 – 1990)
BMW Színkód: BMW4340 CLASSICWEISS (1985 – 1990)
BMW Színkód: BMW6137 MINZGRÜN/POLIZEIGRÜN (1976 – 1984)
BMW Színkód: BMW6137 MINZGRÜN/POLIZEIGRÜN (1976 – 1984)
BMW Színkód: BMW708 BRISTOL (1965 – 1972)
BMW Színkód: BMW708 BRISTOL (1965 – 1972)
BMW Színkód: BMW901 POLARIS MET. (1966 – 1971)
BMW Színkód: BMW901 POLARIS MET. (1966 – 1971)
BMW Színkód: BMW9089 DIAMANTSCHWARZ MET. 2C (1986 – 1987)
BMW Színkód: BMW9089 DIAMANTSCHWARZ MET. 2C (1986 – 1987)
BMW Színkód: BMW9909 Z1-BLAU MET. 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: C02 KRISTALWEISS P. MET. 2C (2013 – 2016)
BMW Színkód: C02 KRISTALWEISS P. MET. 2C (2013 – 2016)
BMW Színkód: C04 PROTONIC BLUE MET. 2C (2013 – 2014)
BMW Színkód: C04 PROTONIC BLUE MET. 2C (2013 – 2014)
BMW Színkód: C2B DIGITAL BLUE MET ( )
BMW Színkód: C2B DIGITAL BLUE MET ( )
BMW Színkód: C2P ATLASZEDER MET (2016 – 2018)
BMW Színkód: C2P ATLASZEDER MET (2016 – 2018)
BMW Színkód: C2Y BLUESTONE MET (2016 – 2019)
BMW Színkód: C2Y BLUESTONE MET (2016 – 2019)
BMW Színkód: FD44-536M ATLANTISBLAU (1987 – 1992)
BMW Színkód: FD44-536M ATLANTISBLAU (1987 – 1992)
BMW Színkód: FE-86-5115 FJORD MET. 2C (1972 – 1980)
BMW Színkód: FE-86-5115 FJORD MET. 2C (1972 – 1980)
BMW Színkód: FE-86-6799 RESEDAGRÜN MET. 2C (1976 – 1981)
BMW Színkód: FE-86-9103 POLARIS NEU MET. 2C (1971 – 1986)
BMW Színkód: FE-86-9103 POLARIS NEU MET. 2C (1971 – 1986)
BMW Színkód: FE68-603X PETROL P. 2C (1994 – 1999)
BMW Színkód: FE68-603X PETROL P. 2C (1994 – 1999)
BMW Színkód: FE68-60A5 LAGUNENGÜRN P. MET. 2C (1990 – 1993)
BMW Színkód: FE68-60A5 LAGUNENGÜRN P. MET. 2C (1990 – 1993)
BMW Színkód: FE81-30E3 CALYPSOROT P. 2C (1989 – 1999)
BMW Színkód: FE81-30E3 CALYPSOROT P. 2C (1989 – 1999)
BMW Színkód: FE81-527K ROYALBLAU MET. 2C (1986 – 1991)
BMW Színkód: FE81-527K ROYALBLAU MET. 2C (1986 – 1991)
BMW Színkód: FE81-60Z4 ISLANDGRÜN MET. 2C (1998 – 1993)
BMW Színkód: FE81-60Z4 ISLANDGRÜN MET. 2C (1998 – 1993)
BMW Színkód: FE86-5245 ARKTISBLAU MET. 2C (1974 – 1986)
BMW Színkód: FE86-5245 ARKTISBLAU MET. 2C (1974 – 1986)
BMW Színkód: FE86-602T TANNENGRÜN MET. 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: FE86-602T TANNENGRÜN MET. 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: FE86-60EJ NEONGRÜN P. 2C (1991 – 1999)
BMW Színkód: FE86-60EJ NEONGRÜN P. 2C (1991 – 1999)
BMW Színkód: FE86-7325 GRAPHIT MET. 2C (1978 – 1984)
BMW Színkód: FE86-7325 GRAPHIT MET. 2C (1978 – 1984)
BMW Színkód: FE86-7589 NOGAROSILBER MET. 2C (1988 – 1991)
BMW Színkód: FE86-7589 NOGAROSILBER MET. 2C (1988 – 1991)
BMW Színkód: FQ-94-5760 RUBINROT MET. 2C (1976 – 1980)
BMW Színkód: FQ-94-5760 RUBINROT MET. 2C (1976 – 1980)
BMW Színkód: FQ95-2301 TANNENGRÜN MET. 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: FQ95-2301 TANNENGRÜN MET. 2C (1993 – 1999)
BMW Színkód: M475 SAPHIRSCHWARZ MET. 2C (2000 – 2014)
BMW Színkód: M475 SAPHIRSCHWARZ MET. 2C (2000 – 2014)
BMW Színkód: M4M PERLBEIGE MET ( )
BMW Színkód: P6A FROZEN DARK BROWN MET (2015-2018)
BMW Színkód: P6A FROZEN DARK BROWN MET (2015-2018)
BMW Színkód: S34 AZURITSCHWARZ MET. 2C (2004 – 2014)
BMW Színkód: S34 AZURITSCHWARZ MET. 2C (2004 – 2014)
BMW Színkód: U850 PEPPERWHITE (2001 – 2013)
BMW Színkód: WA08 SILBERGRAU MET. 2C (2002 – 2011)
BMW Színkód: WA08 SILBERGRAU MET. 2C (2002 – 2011)
BMW Színkód: WA14 MINERALSILBER MET. 2C (2003 – 2012)
BMW Színkód: WA14 MINERALSILBER MET. 2C (2003 – 2012)
BMW Színkód: WA17 HAVANNA MET. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: WA17 HAVANNA MET. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: WA23 SONORA MET. 2C (2003 – 2007)
BMW Színkód: WA30 INTERLAGOS BLAU P. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: WA35 MONACOBLAU MET. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: WA35 MONACOBLAU MET. 2C (2004 – 2012)
BMW Színkód: WA39 BARBERAROT MET. 2C (2004 – 2010)
BMW Színkód: WA39 BARBERAROT MET. 2C (2004 – 2010)
BMW Színkód: WA43 TIEFGRÜN MET. 2C (2003 – 2012)
BMW Színkód: WA43 TIEFGRÜN MET. 2C (2003 – 2012)
BMW Színkód: WA44 REFLEXSILBER MET. 2C (2004 – 2007)
BMW Színkód: WA44 REFLEXSILBER MET. 2C (2004 – 2007)
BMW Színkód: WA79 SEDONAROT MET. 2C (2007 – 2011)
BMW Színkód: WB 11 BLACK SAPPHIRE MET (2000 – 2018)
BMW Színkód: WB 11 BLACK SAPPHIRE MET (2000 – 2018)
BMW Színkód: WB29 SAVANNENSILBER MET. 2C (2010 – 2011)
BMW Színkód: WB30 REEF BLUE MET. (2010 – 2012)
BMW Színkód: WB30 REEF BLUE MET. (2010 – 2012)
BMW Színkód: WB39 MINERALGRAU MET. 2C (2010 – 2012)
BMW Színkód: WB39 MINERALGRAU MET. 2C (2010 – 2012)
BMW Színkód: WB45 ESTORILBLAU II MET. 2C (2012 – 2013)
BMW Színkód: WB45 ESTORILBLAU II MET. 2C (2012 – 2013)
BMW Színkód: WP 63 FROZEN CASHMERE SILBER MET (2013 – 2017)
BMW Színkód: WP 63 FROZEN CASHMERE SILBER MET (2013 – 2017)
BMW Színkód: WR32 BLACK DIAMOND (2011 – 2013)
BMW Színkód: WR32 BLACK DIAMOND (2011 – 2013)
BMW Színkód: WX17 RHODONITSILBER MET (2016 – 2018)
BMW Színkód: WX17 RHODONITSILBER MET (2016 – 2018)
BMW Színkód: X15 AVENTURINROT P. MET. 2C (2015 – 2016)
BMW Színkód: X15 AVENTURINROT P. MET. 2C (2015 – 2016)