A DeBeer Refinish színkeverő rendszer (ICRIS V13.7) lényegesebb frissítései: Metál élénkpiros: Az új keverőszínünk számos élénkpiros receptúrában megtalálható (a Waterbase 900+ sorozatban 9814, a BeroBase 500 sorozatban 5814). Ez a keverőszín növeli a fedőképességet és a színmélységet az élénkpiros színeknél. 

Az ICRIS legújabb verziójának telepítése után azonnal frissítse a színadatbázist, a legfrissebb receptúrák letöltéséhez pedig hetente ismételje meg ezt a lépést. Új nyelvek: A felhasználói kezelőfelület már 22 nyelven hozzáférhető, amely lényegesen több az előző verzió 12 nyelvénél. Nyelvek a spektrofotométer kezelőfelületén: A Valspar spektrofotométer felhasználói számára a firmware 22 nyelven hozzáférhető.

Műanyag felületek könnyű festése alla prima (közvetlen színkeverési) technikával: Mikor a 8-746 magas termelékenységű, csiszolást nem igényelő alapozót használja, az ICRIS segítségével kiválaszthatja az 1-60 DeBeer Refinish 1K műanyag-alapozó hozzáadását a hígító helyett, amely alapesetben a keverék része. Ez közvetlenül használható a kiválasztott műanyag autóalkatrészeken, ezzel lerövidítve a folyamat és a száradás idejét is. Részletekért lásd a 8-746 és az 1-60 műszaki adatlapokat. Hibák: Mint minden frissítés alkalmával, most is kijavítottunk néhány hibát és működési zavart.

FONTOS INFORMÁCIÓ WINDOWS XP OPERÁCIÓS RENDSZERT HASZNÁLÓKNAK!

Windows XP-felhasználók: Emlékeztetőül, a Windows Vista a minimálisan elvárt operációs rendszer. Ennek értelmében a Windows XP nem támogatott, az ICRIS (14.00) következő verziója pedig nem lesz kompatibilis a Windows XP operációs rendszert használó gépekkel, ezért nem töltődik majd be.

ICRIS színkeverő rendszer