Isuzu Színkód

                                                                                                                                                              
Isuzu Színkód

Az Isuzu színkód tábla típustól függően eltérően van elhelyezve. Leggyakrabban a tűzfalon található, de a vezetőoldali ajtó mögött, illetve a kesztyűtartóban is találkozhatunk vele. Jellemzően 3 szám jelöli a színt, de ettől eltérő jelölés is előfordulhat. A színkód az adattáblán típustól függően több helyen is lehet, de mindenképpen a Color/Trim felírat utáni karakterek jelzik. (Pl. 848; 833; stb.) Nézze meg oldalunkon a képeket. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
Összes modell Jelenlegi állapot Motortér jobb oldal
Isuzu Színkód Tábla
Isuzu Színkód kereső

Isuzu autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Isuzu javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Isuzu javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Isuzu autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.