A  második generációs Iwata WS-400 / LS-400 sorozat fényezőpisztolyai új szintre emelik a festékanyagok felhordását. Az Anest Iwata már több mint 95 éve kombinálja a kifinomult hagyományos japán kézművességet, a legújabb élvonalbeli technológiákkal. A WS és LS 400-ban az „S” azt jelenti SUPERIOR, ezzel is jelezve, hogy az sorozat csúcskategóriás pisztolyai tartalmazzák az összes fejlesztést és optimalizálást. A  Pininfarina ergonómia kombinálva a legújabb SPLIT NOZZLE™ 2.0 előporlasztási technológiával új szintre emeli a bevonatok alkalmazását.

Fedezd fel a WS-400 Series 2 Digital festékszóró pisztolyt az Iwatától, a fényezőpisztolyok új dimenzióját! Ez a fényezőpisztoly vadonatúj, speciális felületkezeléssel rendelkezik, amely PVD technológián (Physical Vapor Deposition) alapul.  Az eredmény egy strapabíró és karcálló bevonat, amely nemcsak védelmet nyújt, de sötétebb és feltűnőbb felületet is biztosít.

Az Iwata továbbfejlesztette a DPG-1 manométerét, ami a világ legkisebb gyorsan levehető digitális nyomásmérője, és a pisztoly markolatába integrálta. Ez a kivételes digitális nyomásmérő nem csak a funkcionalitás terén nyújt magas szintű teljesítményt, hanem meg is őrzi az Iwata védjegyévé vált ergonomikus kialakítást. A markolat továbbra is könnyű és kényelmes marad, miközben a DPG-1 extra információval látja el a felhasználót.

Használd ki az IWATA WS-400 Series 2 Digital szórópisztoly előnyeit, és tapasztald meg a professzionális festéstechnológia forradalmát! Az Iwata – a minőség, innováció és kifinomultság szinonimája.

Katalógus letöltése
IWATA WS-400 SERIES 2 DIGITAL BASE - FÉNYEZŐPISZTOLY BÁZISHOZ (1.3) PRO
IWATA WS-400 S2 DIGITAL BASE – FÉNYEZŐPISZTOLY
IWATA WS-400 SERIES 2 DIGITAL BASE - FÉNYEZŐPISZTOLY BÁZISHOZ (1.3) PRO
IWATA WS-400 SERIES 2 DIGITAL CLEAR – FÉNYEZŐPISZTOLY