Lamborghini Színkód

Lamborghini Színkód

A Lamborghini színkód táblát a motorháztető alatt a tűzfalon találjuk. Jellemzően 4 karakterből áll, a legtöbb esetben szám, de betű-szám kombináció is előfordul.  A színkódot az adattáblán a Colour code mögött találod. (Pl. 0152; 0032; stb.) Nézze meg oldalunkon a képeket. Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Lamborghini Színkód Tábla
LAMBORGHINI SZÍNKÓD KERESŐ

Lamborhgini autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Lamborghini javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Lamborghini javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Lamborghini autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.