Lancia Színkód

                                                                                                                                                              
Lancia Színkód

A Lancia színkód tábla általában a motorháztető alatt a tűzfal bal oldalán található, de a csomagtér hátsó falán, illetve a hűtőtartón is előfordulhat. A színkód általában 3 számjegyből áll. (Pl. 344; 917;) Nézze meg oldalunkon a képeket és a videót.  Újabb típusoknál a szervizkönyvben is feltüntetik.

Száma Modell Évjárat Lokalizáció
1
DELTA – MUSA Összes évjárat Motortér
2
Y Összes évjárat Csomagtér
3
PHEDRA Összes évjárat A gépkocsivezető ajtaján
Lancia Színkód Tábla
Lancia színkód tábla
Lancia színkód tábla

Lancia autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Lancia javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Lancia javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Lancia autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.