A PPG bemutatja a DELTRON® D8131 UHS Lakkot, amely megkönnyíti a műhelyek és felhasználók munkáját, hogy magas minőséget érjenek el minden munkánál.

 

Kifejezetten az ENVIROBASE® High Performance vízbázisú festékrendszerhez lett fejlesztve. A víztiszta D8131-es lakk egy adott edzőt használ, mégpedig a D8254-est. Ez a rendszer lecsökkenti az előkészítés idejét, mivel nagyon egyszerű keverni: csak két komponensre van szükség egy 2:1-es keverés létrehozásához, mivel nem igényel higítót.

A felvitel sokkal egyszerűbb és gyorsabb, köszönhetően a lakk kiváló fújhatóságának, folyásállóságának és polírozhatóságának. A D8131 tökéletesen alkalmazható a forgalmazó által megadott szórópisztolyokkal és nem érzékeny a különböző felhordási módokra, ezáltal az anyag nagyobb mozgásteret biztosít a műhely számára.

A termék 60 perces fazékidejéből és a lakk sokoldalúságából adódóan alkalmas minden típusú munkára egészen az egy paneles javításoktól a teljes javításokig.

Ezekkel az adottságokkal a PPG Deltron D8131 2:1-es UHS lakk könnyen és teljeskörűen alkalmazható.

Az előbbiekben említett tulajdonságok biztosítják a tökéletes végső megjelenést és hozzájárulnak a műhely nagyobb termelékenységéhez és nyereségességéhez

 

 • Könnyű alkalmazhatóság, polírozhatóság és nagy folyásállóság.
  Könnyű használni és lecsökkenti az újrajavítások szükségességét.
 • 2:1 keverési arány
  Gyors és egyszerű előkészítés
 • 1 vagy 2 rétegben is felhordható
  Növeli a műhely termelékenységét és áteresztő képességét.
 • Sokoldalú alkalmazhatóság
  Gyakorlatilag bármilyen méretű javításra alkalmas a 2-3 elemes munkáktól a teljes újrafújásig.
 • Kiváló végeredmény függetlenül a használt szórópisztolytól és felhordási módoktól.
  Megbízhatóságot és folyamatos minőséget biztosít a javításokhoz.
 • Nagy keménység 15 perc száradás után (60 C)