SKORPIO III – Magas elvárásokhoz igazítva

A RUPES excenteres csiszológépek mindig kicsik, könnyűek és nagyon hatékonyak voltak. Előtérbe helyezve a felhasználók kényelmét és biztonságát a SKORPIO széria mindig a legmagasabb csiszolási teljesítményt nyújtja.

A legújabb technológiai frissítéseket követően a SKORPIO III gépek erősebbek, így a valóban nagy teljesítményt igénylő alkalmazások egyszerűbbek, mint valaha.

skorpio-3-gepek

A SKORPIO legújabb nemzedéke számos újítást és innovatív megoldást vonultat fel. A teljesen újratervezett, nagyon erős motor az alacsony súlya ellenére a legjobb teljesítményt nyújtja, mégis kisebb a levegőfogyasztása, halkabb és minimális vibrációs szinttel rendelkezik.

rupes-multi-slim

 

A géphez tartozó új SLIM tárcsa a maximális elszívókapacitás érdekében lett továbbfejlesztve, és kiválóan alkalmas minden felület csiszolására legyen az vízszintes vagy függőleges. A forradalmian új többfuratos kialakítás a felületi mintázatot kombinálja a csiszolótányér oldalán elhelyezett 10 légcsatornával, amely a tisztább munkakörnyezet mellett maximalizálja az elszívás hatékonyságát. A felhasználó az adott feladathoz leginkább megfelelő tárcsaméretet választhat. (125mm vagy 150mm)

rupes-multi-slim-01

Kényelmes használat és jobb tapadás elősegítése érdekében egy új, ergonomikus, gumibetétes fogantyú került a gépre. A legfőbb átalakítás azonban az, hogy a gép tökéletesen kiegyensúlyozott és vibrációmentes működést biztosít. Ezek a harmonikus fejlesztések lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó munkák hatékony elvégzését.

 

A SKORPIO III szinte az összes hordozható vagy központi elszívó rendszerekkel kompatibilis. Az önálló elszívással rendelkező változat használható a Green Tech szűrővel.

 

 

 

 

A SKORPIO III család három különböző excentricitással vásárolható meg:

  • 3 mm pálya: a legkisebb elérhető gép, finomabb munkálatokhoz kifejlesztve.
  • 6 mm pálya: 20%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos 5mm-es excentercsiszolók, magas vágási eredmény és optimális felületi minőség.
  • 9 mm pálya: gyors, agresszív megmunkálást tesz lehetővé. Könnyű, mégis hatalmas vágási teljesítménnyel rendelkezik.

Lehet festett, lakkozott vagy kompozit felület, füller vagy műanyag, a SKORPIO III maximális teljesítményt nyújt.