AUTÓ JAVÍTÓ FESTÉK

Cégünk 28 éve foglalkozik professzionális autójavító festékek kis- és nagykereskedelmével. Kínálatunkban a legnagyobb festékgyártók termékeit ajánljuk, nem csak műhelyeknek, hanem otthoni javításokra is. Színlaborunkban az autóiparban megálmodott összes színt pontosan ki tudjuk keverni. 

Milyen kiszerelésben rendelhet fényezésjavító festéket?

BÁRMILYEN KISZERELÉSBEN - MÁR 1 dl-től

Számítógépes színkeveréssel a legkisebb kiszerelés 1 dl lehet. Az elkészített autószínt kérheti spray formában, javító stiftben, fényezés javító tollban vagy csak egyszerűen egy festékes dobozban.

Egyedi színkeveréssel előállított gyári autójavító festék

EGYEDI SZÍNKEVERÉS SZÍN ESETÉBEN

Minden motorhoz és gépkocsihoz egyesével, színkód vagy minta alapján készítjük el a javítófestéket, így biztosítva a pontos és tökéletesen megegyező színárnyalatot. A számítógépes színkeverés garantálja, hogy mindig ugyanazt a minőséget és árnyalatot állítsuk elő. Üzletünkben az összes jelentős festékrendszer megtalálható, így mindig a legtökéletesebb színt tudjuk elkészíteni.

VALÓDI 2-KOMPONENSŰ FESTÉKEK

Miért fontos, hogy valódi 2-komponensű festéket használjon? Az 1-komponensű anyagok nagyon sérülékenyek, az időjárás, UV sugárzás igen hamar tönkreteszi az ilyen anyaggal festett felületet. Kisebb sérülésnél nagyon könnyen lepattan a felületről utat engedve ezáltal a rozsdának.

Honnan tudjuk, hogy a festék 1-komponensű?

Nagyon egyszerű. A 2-komponensű anyagok 2 különböző részből állnak. Egy akril festék például magát a festéket, illetve egy úgynevezett edző anyagot tartalmaz, ami összekeverés után megindítja a térhálósodási folyamatot. Ennek hatására a bevonat kémiai úton köt meg, így nagyon kemény, sérülés és oldószerálló felületet hoz létre.

Nem tudja az autója színkódját? Nézze meg a színkód kereső oldalunkat!