Ford Színkód

Ford Színkód  Ford Színkódok ford szinkod

A Ford gépkocsik esetében szükséges a szín fantázianeve is! Ezt az információt az autó szervizkönyvében találja. (Ennek hiányában az alvázszám alapján egy Ford márkakereskedő tud segíteni)

  1. Mi az a fantázianév? - A fantázianév a gyártó által kitalált szín név, pl: Moon Dust Silver vagy Panther Black (nem szürke vagy fekete)
  2. Hol találom a fantázianevet? - A fantázianevet a szervizkönyvben találhatja meg
  3. Nincs szervizkönyv, mit tegyek? - Semmi baj. Az autó alvázszámából bármelyik Ford márkakereskedő meg tudja mondani, hogy milyen színnel festették az autót.
Ford Színkód Tábla  Ford Színkódok ford szinkod tabla

Ford Transit (1992) Jobb oldali ülés alatt (Köszönjük)

Ford Színkód Tábla  Ford Színkódok ford transit

Ford autó javító stift, spray rendelés.

Gyári minőségű Ford javító festék spray számítógépes színkeveréssel.

Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód alapján bármilyen színt elkészítenek akár festék spray kiszerelésben is. Rendelje meg webáruházunkban és vegye át rendelését telephelyünkön ingyen, sorban állás nélkül vagy kérje futárszolgálattal és 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz. Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Ford javító festék stift számítógépes színkeveréssel.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel. Apró sérülésekhez válassza a mikro applikátorral csomagolt autó javító festék stiftet.

Gyári minőségű, valódi 2-komponensű Ford autó fényezés javító készlet.

Valódi 2-komponensű, gyári autó javító szettek minden terméket tartalmaznak, amely az otthoni autó fényezés javításához szükséges. Különböző problémákra összeállított egyedi javítószettek a nagyobb horzsolástól, rozsdafolt javításon át a horpadás javító szettig megtalálható autófesték webáruházunkban. Nézze meg videón a csomagok használatát és javítsa autója fényezését otthon, egyszerűen.