A Valspar – mint a De Beer Refinish márka tulajdonosa – tevékenységének középpontjába a vevők elégedettségének biztosítását, és a minőség iránti elkötelezettségét helyezi. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek és a kitartó munkának köszönhetően a De Beer Refinish újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen olyan partnerségi kapcsolatokat sikerült kiépíteni, amely meghatározó szereppel ruházza fel a globális fényezőanyagok piacán.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a De Beer Refinish WaterBase+ rendszer az alábbi partnerségi megállapodásoknak köszönhetően hivatalosan használható a garanciális javítások elvégzésére.

gmGENERAL MOTORS
A General Motors, amely olyan jól ismert márkák tulajdonosa, mint az Opel, Vauxhall, GMC, Buick, Holden, Cadillac, Isuzu,  és a  Chevrolet globálisan jóváhagyta a  De Beer Waterbase 900+ újrafényező anyagait a GMW15406M specifikációnak megfelelő termékekként.
gmFORD
A Ford, a világ vezető gépjármű gyártó vállalata, amely olyan népszerű márkák fejlesztője, mint az F-150, Mustang, Focus, Fusion vagy a Fiesta, jóváhagyta a DeBeer Waterbase 900+ újrafényező anyagait a WSS-M2P100-D standardnak megfelelően.
gmMAZDA MOTOR CORPORATION
A Mazda Motor és a Valspar Automotive között létrejött partnerségi megállapodás szerint a De Beer Refinish WaterBase 900+ rendszer használható garanciális javításokra. A megállapodás egyenlőre Japánra és Észak-Amerika régióra korlátozódik.
gmKIA MOTORS EUROPE
A Kia Motors Europe (KME) és a Valspar Automotive partnerségi kapcsolatba lépésének köszönhetően az európai KIA kereskedők használhatják a Valspar De Beer Refinish festék márkát minden újrafényezési munkálathoz. A megállapodás részeként a Kia kereskedők részt vehetnek a Valspar támogatási és trénig programjában is.
gmCHRYSLER GROUP LLC
Chrysler Group LLC, a Chrysler, Jeep, Ram és a Dodge brand gyártója előzetesen jóváhagyta a De Beer WaterBase 900+ újrafényező anyagait a PF-10537 specifikációk alapján.A megállapodás értelmében minden Chrysler Javító Központ használhatja a De Beer WaterBase 900+ termékeket a garanciális javításokra.