A Valspar Automotive, a világ egyik vezető festék gyártó vállalata örömmel jelentette be, hogy a Discovery Channel-en futó népszerű autós újjáépítő show, az “Amcsi benzinfaló“ (Fast N’Loud) a DeBeer Refinish újrafényező anyagait használja.

A sorozat sztárjai Richard Rawlings és a műsor fényezője KC Mathieu a Valspar Automotive Debeer Refinish termékeit használja, hogy az elhanyagolt roncsokból egyedi hot rodokat építsen. Rawlings, a Gas Monkey Garázs tulajdonosa és az Amcsi benzinfalók alkotásainak megálmodója izgatottan várja az együttműködést a De Beer termékeivel a show következő részeiben.

„A Valspar Automotive De Beer Refinish termékeinek segítségével életre hívhatjuk kreatív látomásainkat bármilyen vad vagy őrült ötletről is legyen szó.”  – Richard Rawlings.

Személy szerint, a saját autóm helyreállításához is ezeket a termékeket használtam, ezért izgatottan várom a De Beer bemutatkozását az Amerikai Benzinfalók és Gas Monkey Garage-ban egyaránt. A De Beer minőségi fedőbevonat-renszere lehetővé tesz minden alapszín, metál, gyöngyház formula előállítását és hagyományos vagy nagy hatékonyságú technikák alkalmazását.

„Nincs jobb módja, hogy megmutassuk a De Beer Refinish kiváló minőségét, mint a termékek használata az egyedi hot rodok építésében. Ha valaki be tudja mutatni a termékek sokoldalú felhasználhatóságát és egyediségét, akkor az Richard Rawlings, KC Mathieu és a dallasi csapat”  –  Peter Willman, a Valspar Automotive vezérigazgatója.

Az Amcsi Benzinfalók sorozat hétköznapokon 15:00 órától látható a  Discovery műsorán.