A Valspar Industrial Mix ipari rendszer keverőszíneit 8 új színnel bővítjük ki.

  • 4 normál szín
  • 4 metál szín

Mit jelent ez a felhasználóknak?
Még több lehetőséget a profit növelésére különösen olyan területeken, mint a közösségi közlekedés, kereskedelmi áruszállítás.

Szélesebb körű felhasználási lehetőségek

Legyen szó teherautókról, utánfutókról, pótkocsikról, buszokról vagy a közösségi közlekedés egyéb járműveiről, a VIM ipari rendszerben megtalálja a pontos színt az adott javítási munkához. Mélyvörös, világoskék vagy fű zöld – 3 példa a VIM ipari rendszer hatalmas színválasztékából, amely már a metál színek széles választékát is tartalmazza lehetőséget biztosítva a szélesebb körű felhasználásra.

Specifikus színek a kereskedelmi szállításhoz

A speciálisan kifejlesztett három új szín a CT122 (Coal Orange), CT124 (Traffic Yellow) és a CT125 (Sunset Yellow) összehasonlítva más sárga/narancssárga keverőszínekkel, akár 68%-al magasabb fedőképességgel rendelkeznek. A 70%-al szélesebb színtartomány lehetővé teszi a végeredmény minőségének emelését, miközben a bevonat az időjárási körülményeknek és UV sugárzásnak sokkal jobban ellenáll.

Még több lehetőség

A negyedik új alapszín a CT127 (Cancun Blue) segítségével még tovább szélesíthetjük a színskálát. Ezenfelül, a négy új metál alapszín segítségével rengeteg árnyalat keverhető ki. A négy új metál szín bevezetésével a régi CT116 és CT117 leváltásra kerül, és csak a készletek erejéig rendelhető.

Frissített receptúrák

Az új keverőszínek beépítésre kerültek az ICRIS rendszerbe, így a CT116 és/vagy CT117 színeket használó receptúrákban már megjelennek az új metál keverőszínek.